Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Watch YouTube tanpa Flash nanging HTLM5 Player

Carane Watch YouTube tanpa Flash nanging HTLM5 Player

HTML 5, generasi sabanjure standar HTML ono ing ngendi panggonan ing W3C kang isih ana ing konsep tataran. Salah siji saka owah-owahan amba punika tag video, kang yakuwi kanggo ngganti tag obyek lawas. Saiki, sampeyan kudu nginstal plugin kanggo muter video ditempelake. Contone, YouTube mbutuhake Adobe Flash Player, nalika web Apple perlu QuickTime Player.

Nanging iku diganti saka taun 2003 nalika HTML5 konsep specification iki dirilis. Wiwit 2010, sampeyan bisa nyoba kanggo muter YouTube tanpa Flash (malah dipatèni utawa rampung dibusak).

Apa Watch YouTube tanpa Flash

Flash iki digunakake format digunakna kanggo nampilna isi interaktif online. Nanging mung minangka Steve Jobs ngandika, "Adobe Flash wis drawbacks technical utama.", Lan HTML5 teknologi nglereni-pinggiran kanggo ngganti Flash. Kene sawetara alasan kok wong kudu muter YouTube tanpa Flash :

1. Play video YouTube kasil: Ora kabeh situs ndhukung Flash. Contone, Flash ora bakal muter ing piranti iOS, lan Apple wis ora rencana apa sing.

2. Akeh pengguna - utamané ing Mac OS utawa Linux, golek sing Flash nggunakake relatif dhuwur CPU lan memori panggunaan kanggo video puter maneh.

3. Flash nganggo bab 2-3 kaping energi saka HTML5. Iki ora warta apik kanggo telpon seluler.

Gampang kanggo Play YouTube tanpa Flash

YouTube wis durung rampung ngganti menyang HTML5 supaya sampeyan perlu sawetara setelan utawa trik malah browser Panjenengan ndhukung HTML5 babar blas. Kene rong cara kanggo nonton YouTube tanpa Flash.

youtube html5 player

1. milih ing HTML 5 YouTube pamuter tinimbang standar Adobe Flash player. Menyang http://www.youtube.com/html5 karo akun YouTube wis mlebu ing. Banjur kabeh video YouTube bakal diputer karo HTML5 pamuter. Cara iki mbutuhake browser sing ndhukung loro tag video ing HTML5 lan salah siji video codec H.264 utawa format webm (karo VP8 codec). Sampeyan ana begja yen sampeyan nggunakake browser iki:

 Play YouTube without Flash

2. solusi Temporary - nambah & HTML5 = True menyang URL video. Kayata, http://www.youtube.com/watch?v=cTl3U6aSd2w&html5=True. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nonton YouTube tanpa Flash ing Safari ing piranti iOS kaya iPad, iPhone, utawa iPod, minangka alternatif kanggo aplikasi YouTube.

Njaluk Siap HTML5 Era?

Bubar, YouTube wis apik kathah lan siap kanggo rampung ngganti Flash player. Ing wektu sing padha, Adobe announced kanggo matèni mati pangembangan plugin Flash seluler lan mbayar manungsa waé liyane kanggo pribadi pembangunan HTML5. Iku misale jek sing jaman HTML5 wis teka.

Yen sampeyan pangguna umum, ora tumindak kudu dijupuk ing bagean. Mung dadi siap kanggo pengalaman multimedia luwih sing HTML5 bakal nggawa. Nanging yen sampeyan ana Desainer situs web utawa panyedhiya isi, iku wektu kanggo njaluk siap kanggo mbangun situs HTML5 loropaken, lan nyedhiyani HTML5 isi multimedia kompatibel.

Wondershare Video Converter Ultimate saiki ndhukung output video webm, kang mbantu sampeyan ngowahi kabeh video kanggo format loropaken HTML5.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top