Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Upload MOV (QuickTime) kanggo YouTube effortlessly

Carane Upload MOV (QuickTime) kanggo YouTube effortlessly

Ora bisa ngunggah MOV kanggo YouTube? Akeh wong dijupuk video MOV karo camcorders utawa kamera, banjur arep upload iki footages MOV kanggo YouTube kanggo nuduhake karo kulawarga lan kanca-kanca. Nanging, padha biasane teka tengen kuwi masalah: file MOV ora bisa dikenali dening YouTube, nanging iku resmi bilih MOV punika. Apa sing ketompo? Page, ayo kang ndeleng YouTube didhukung format.

 converting mov to youtube

Yèn berkas MOV ora dienkode karo video lan audio codec kasebut ing ndhuwur, ora bakal ditampa dening YouTube. Sing alesan. Kanggo ngunggah menyang YouTube kasil, sampeyan kudu ngowahi MOV kanggo YouTube didhukung format page. Kanggo maksud iki, alat- gampang kanggo nggunakake durung kuat Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ) wis ngenalaken ing pandhuan iki.

Kajaba iku, kayadéné dijelasaké ing kabeh, YouTube ora nampa file ngluwihi 10 menit. Yèn berkas MOV banget dawa kanggo ngunggah, app iki uga bisa supaya pamisah kanggo dawa tartamtu gampang. Sabanjure, aku bakal nuduhake sampeyan kabèh proses. Iku pancene prasaja, mung telung langkah.

Download win version Download mac version

1 Tambah file MOV kanggo MOV iki kanggo YouTube rate

Kanggo nambah MOV kanggo MOV iki kanggo YouTube rate, sing salah siji mencet "Tambah File" tombol ing sudhut kiwa ndhuwur kanggo nindakake utawa langsung seret file target kanggo panel kiwa app iki.

2 Pilih prasetel langsung-optimized kanggo YouTube

App pinter iki langsung nawakake kedhaftar format optimized kanggo YouTube. Sampeyan mung kudu milih minangka format output. Ing sisih tengen ing antarmuka utama, mung klik gambar format, lan banjur pindhah menyang "Format"> "Web"> "YouTube".

 mov to youtube converter

Wigati: Yèn berkas MOV banget dawa kanggo ngunggah menyang YouTube, sampeyan bisa pamisah kanggo dawa tartamtu (ora luwih saka 10 menit). Page, klik "Sunting" pilihan jejere saben file video bar. Kapindho, mung nyeret lan nyelehake loro minger pilih clip sing arep ing jendhela Trim. Katelu, klik lambang Scissor-kaya banjur nggebug Ok kanggo nyimpen setelan.

3 Convert lan upload MOV kanggo YouTube

Miwiti konversi video kanthi ngeklik "Convert" tombol ing sudhut tangan tengen ngisor MOV iki kanggo antarmuka YouTube kang. Kabèh proses mung biaya sing sawetara menit. Nalika iku rampung, kabar bakal nuduhake, matur kabeh tugas wis rampung.

Saiki, sampeyan bisa ngunggah file output kanggo YouTube banget lancar. Ora bisa nemokake file output? Namung mejet "Bukak Output" pilihan ing ngisor kanggo nindakake iku cepet.

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top