Kabeh TOPICS

+

Top 10 situs kanggo Titik Funny YouTube Komentar

YouTube wis kasedhiya kita karo sawetara hiburan nggoleki liwat taun, wiwit sawijining Bukak ing 2005, iku wis katon ing lair saka atusan "stars bedroom" sing wis kabeh cathetan ditemokake Fame ing situs video, saka Charlie dicokot sandi driji kanggo NigaHiga, Smosh lan PewdiePie. Iku wis mulang kita iku, digawa bali music sing ngirim mbokmenawa wis manggon ing sasi lan malah digawa Fame kanggo popstars dina karo tutup Justin Bieber kang Chris Brown kang "Karo sampeyan" sik njongko 45 yuta views lan narik kawigatosan sensation pop Pelayan. Sensation cilek British Connor Maynard narik kawigatèn dina rata-rata topper Ne-Yo lan penyanyi PSY weruh sukses global karo hit kang "Gangnam style". Nanging stars nyata, iku wis bisa ngandika asring pamirso, menehi views lan review, panemu heartfelt lan kadhangkala bebener hard. Asring banget karo komedi teka saka paling panggonan samesthine.

Ing artikel iki kita bakal ora dhaftar ndhuwur 10 situs web kanggo golek komentar YouTube lucu online, siji bab kang tartamtu, commenter iki kang pantes Oscar utawa loro ing awake dhewe.

Yen tresna YouTube lan ora bisa njaluk cukup komentar gumbyang lan whimsical YouTube ing web mriksa metu situs ing ngisor iki.

Part 1: Top 10 situs kanggo Titik Funny YouTube Komentar

EpicTube

1. EpicTube

Salah siji ndhuwur lan paling diadegaké Epictu.be masang pisah sisih biasa lan komentar YouTube saestu Epic. Kalebu komentar paling YouTube 2013 lan luwih, karo kemampuan kanggo anggota masyarakat kanggo nuduhake lucu lan paling komentar Epic YouTube padha wis katon ing last ing situs video.

2. YouTube Komentar Best

Ngarep kanggo paling komunitas internet wis kanggo kurban rawuh kurban tumbler sing paling komentar YouTube, ora cukup minangka aktif nanging isih sawetara entri cantik gumbyang saka YouTubers iki.

Best YouTube Comments

Reddit

3. awit

Reddit, ngarep kabar paling anyar saka r / showerthoughts kanggo r / game utawa r / mildly menarik, situs seneng kultus ngisor iki darmabakti "redditors" sing ajeg kontribusi r / youtubecomments situs iki, gampang ngirim dhewe lan gabung ing karo komunikasi. Masyarakat awit mangerténi apa kepengin, mung finest YouTube pangandikan bakal nggawe Motong!

4. Imgur

Buta anyar gambar ngunggah Imgur stands metu saka liyane karo sistem Tingkat unik ngomentari lan virus sawijining, nuduhake sampeyan gambar virus sing paling populer ing dina, Situs uga fitur gallery komentar gumbyang YouTube sijine bebarengan dening sawijining komunitas.

Imgur

Memecenter

5. Memecenter

Iku apa internet ora paling apik lan memecenter mesthi ora nguciwani. Apa ora nggawe raos Nanging sing ora kaya kucing! Iku mung ora nggawe raos!

6. Pinterest

Ora bisa njaluk cukup pinning? Pinterest ngarep kanggo atusan Komentar YouTube gumbyang, dijamin kanggo menehi jam omahe busting hiburan. Yen sampeyan wis kadaluwarsa Camping sadurunge sampeyan bakal nindakake uga kanggo njaluk liwat iki.

Pinterest

Barnorama

7th Barnorama

Terus saka kandhang saka banyolan, sawetara panganggo pinunjul durung maneh saka masyarakat YouTube downright gumbyang.

8. lipit Jeans

Lipit Jeans sumber dipercaya kanggo banyolan nampilake komentar YouTube sing favorit, kene salah siji kita ngangkat metu.

Pleated Jeans

Tumblr

9. Tumblr

Kanggo nemokake komentar YouTube lucu ing umum sing bisa nelusuri Tumblr nggunakake fasilitas tag iku kanggo nemokake kabeh postingan karo "lucu komentar youtube" diwenehi, menehi sampeyan ewu luwih sisih pisah pangandikan saka masyarakat YouTube.

10. 30 Komentar YouTube Best kabeh wektu - Miturut Smosh

Siji bab iku kanggo tartamtu Smosh ngirim! Ing antarane "festering cesspools rasisme lan idiocy, Smosh ndadekke sing 30 komentar paling YouTube 2013. Uga bisa ngandika 2014 is looking kanggo dadi taun kelas talent A saka wordsmiths YouTube kita.

Smosh

Part 2: Top 10 Video Lucu Banget YouTube Komentar

Ana sawetara comedians pinunjul ing YouTube, dadi luwih supaya kanggo sawetara padha supaya urip paling kita bisa mung ngimpi. Mengkono apa padha tresna saben dina lan njupuk mbayar handsomely iku ing wektu sing padha. Saka video ngarep edan kucing cute, game pangandikan lan warta saka sak donya, ana soko for everyone. Senadyan iki, Nanging, ana akeh bukti-bukti sing comedians nyata ora ana ing kasunyatan presenter YouTube utawa video piyambak ing kabeh. Menehi presenter roto dhuwit sing Komentator, lan padha ora nguciwani. Menehi kelas pangandikan wektu sawise wektu!

Dadi ayo kang njaluk langsung menyang iku. Kene sing ndhuwur 10 komentar YouTube lucu kita.

10. Eyebrows katon mudhun kaca

Aja sing mung sengit iku nalika sing mengkono ...

9. Foshizzle nizzle sandi!

Sampeyan mung ora bisa lali resemblance ...

8. Sapa sing ora tresna cimeng !?

Uga, nalika durung asu miwiti nggunakake komputer ..?

7. jaran Sing !!

6. Cantik akeh jumlah munggah internet tenan ...

5. Ana kang samesthine tenan ...

Carane bisa ora mirsani iku teka ...

4. Sawetara wong sing mung lair wasis karo kemampuan tartamtu kanggo ndeleng iku liyane kita mung ora bisa ..

3. dhaftar pokok ...!

Umur pitakonan lawas .. Cukup sing supaya asu metu !!

2. Youtube tenan dijupuk piyambak ing sikil dening ngenalke 10 jam video ...

Mung matur dhewe ora duwe iki minangka proyek ..

1. Lan juara dadi kanggo ... Top tandha kanggo Yanis, akun nggoleki music pop dina.

Aja sing mung sengit iku nalika sing mengkono ...

Supaya ana sing duwe iku ... Top 10 lucu Komentar YouTube sapunika! Iku cantik bukti tenan. Lintang-lintang sing sejati saka YouTube sing Komentator. Mikir sampeyan bisa nindakake luwih apik? Sumangga dalem dipun kandhani pangandikan YouTube favorit ing komentar ing ngisor iki ...

Top