Kabeh TOPICS

+

Carane Convert WMV kanggo iPhone (iPhone 5 / 5s Klebu)


Minangka adoh kita ngerti, format WMV berkas ngidini file video gedhe bakal ingkang dipun teken nalika mertahanake kualitas. Video WMV uga dadi ukuran lan bisa teken kanggo cocog wae bandwidth (kacepetan sambungan). Mulane WMV video dadi banget populer ing antarane penyayang video. Nanging, WMV video ora kompatibel karo piranti iOS kaya iPhone. Dadi yen sampeyan duwe akèh file WMV lan arep kanggo muter file iki ing iPhone, sampeyan kudu ngowahi WMV kanggo format kompatibel iPhone page.

Kanggo ngimpor file WMV menyang iPhone, artikel iki bakal menehi rekomendasi WMV gedhe kanggo iPhone video rate. Mung maca liwat artikel kanggo njaluk iku. Uga maca kene kanggo njaluk liyane iPhone video ngowahi free .

Njaluk rate Best & Professional iPhone

Wondershare Video Converter Ultimate

WMV iki kanggo iPhone video rate mbantu apa konversi irit lan seamlessly. Nggunakake alat iki, sampeyan ora perlu elinga paramèter video cocok, kaya dicokot tingkat, pigura tingkat, Résolusi, etc. kanggo model iPhone amarga langsung provideds ing prasetel optimized kanggo iku. Fitur liyane:

  • Professional WMV kanggo iPhone Converter: Kombertidor WMV kanggo iPhone kompatibel fomat, kayata MOV, m4v lan MP4. Sampeyan uga bisa langsung nyetel prasetel iPhone minangka format output.
  • Extract Music Saka Movie: Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo extract music saka film favorit ing MP3 utawa AAC fomat. Banjur sampeyan bisa seneng musik ing iPhone.
  • Poweful Video Editing Tool: Mung njupuk iPhone iki video rate kanggo motong, potong, nambah efek kanggo video WMV sadurunge konversi.
  • Download Videos Online: Iki app uga ngijini sampeyan ngundhuh lan Ngonversi video online (YouTube, Facebook klebu) kanggo muter ing iPhone.

Wigati: Ngisor Aku bakal nuduhake sampeyan carane Ngonversi file WMV kanggo iPhone ing Windows langkah dening langkah. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi WMV kanggo iPhone ing Mac, sampeyan bisa pindhah menyang Guide pangguna Video Converter kanggo Mac  (Mavericks, Mac OS X Snow Leopard, Lion lan Mountain Lion klebu).

Download Win Version Download Mac Version

Part 1: Carane nggunakake WMV iki kanggo iPhone Kombertidor

1. Tambah WMV video kanggo WMV kanggo rate iPhone (iPhone 5 / 5s klebu)

Klik "Tambah File" tombol. Sampeyan bisa milih kanggo nambahake file video utawa folder video saka PC, utawa langsung mbukak video saka piranti.

Download win version Download mac version

wmv to iphone converter, wmv to iphone mac

2. setelan output Ngatur

Klik "Output Format" tombol kanggo milih "iPhone" minangka format output lan netepake setelan rinci. Kanggo iPhone, rate duwe prasetel optimized kanggo iku supaya sampeyan bisa milih minangka format output langsung:

Tip: Iki Kombertidor Video uga menehi fungsi editing kuat, kang ngijini sampeyan kanggo ngowahi WMV sadurunge konversi, kayata trimming utawa cropping, nambah efek, watermark, etc. Plus, paling anyar iPhone 5 / 5s uga didhukung.

wmv to iphone converter mac

3. Mulai Ngonversi WMV kanggo iPhone (iPhone 5 / 5s klebu)

Kenek Ngonversi kanggo ngrampungake WMV konversi iPhone. Banjur sampeyan bisa klik "Open Folder" kanggo mbukak folder ing ngendi file output sing disimpen.

Download win version Download mac version

convert wmv to iphone
Top