Kabeh TOPICS

+

Carane Convert m4v kanggo WMV

Wis akeh file m4v diundhuh utawa sing dituku saka nyimpen Apple iTunes utawa sumber liyane? Arep kanggo enggo bareng file m4v apik tenan iki karo kulawarga utawa kanca sing duwe PC? Uga, ngubah m4v kanggo WMV bisa dadi pilihan mung kanggo sampeyan.

Njaluk Best & Professional m4v kanggo WMV Kombertidor

Wondershare Video Converter Ultimate

  • Professional Video Converter: Nanging ndhukung format 150+ video, kalebu AVI, WMV, MKV, MP4, MOV, FLV lan liyane.
  • Prasetel Multimple: Convert video karo meh kabeh Apple lan Android piranti, lan uga sawetara console game.
  • Nelpon cepet: Kacepetan konversi 30x cepet ngijini sampeyan rampung proses konversi kabèh mung sawetara menit.
  • Output Kualitas Tinggi: Iku bisa ngowahi video umum, HD lan video 3D tanpa lossing kualitas video asli.
  • Fitur liyane: Iku uga bisa dianggo minangka editor video, DVD burner lan video ngundhuh.

Download Win Version Download Mac Version

Mung tindakake pandhuan ing ngisor iki langkah dening langkah. Ana babar blas rong bagéan, sampeyan bisa milih siji cocog miturut sistem operate Panjenengan.

Part 1: Carane ngowahi m4v kanggo WMV Mac

Ngonversi m4v kanggo WMV ing Mac (Snow Leopard, Lion klebu), sampeyan bisa nggunakake m4v kanggo WMV Video Converter kanggo Mac dadi asisten Panjenengan. Alat pinter iki bisa mbantu apa proyek karo ease lan efficiency.

Download mac version

Langkah 1. Instal lan mbukak app iki, banjur ngimpor file m4v kanthi nyeret file m4v kanggo app iki utawa milih "Muat Media Files" ing "Gambar" menu.

M4V to wmv conversion

Langkah 2. Pilih "WMV" minangka format output ing "Video" kategori dhaftar format.

Langkah 3. Kenek "Convert" tombol supaya app iki nglakoni bab liyane kanggo sampeyan.

Sugeng. Iku rampung! Iku gampang banget, ora iku?

Part 2: Pripun Caranipun Ngonversi m4v kanggo WMV ing Windows

Sak konversi, sampeyan kamungkinan kanggo teka tengen kahanan kaya iki. Kadhangkala, file m4v ora bisa diowahi dening m4v kanggo wmv rate sing digunakake kanggo nggunakake. Ing kasus iki, Arta Video indispensable kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake app gedhe kanggo mbantu Ngonversi m4v kanggo WMV, ora prakara diundhuh utawa sing dituku saka iTunes. Download Free versi nyoba m4v kanggo WMV rate: 

Download win version

Ing ngisor iki, aku utamané introduce carane Ngonversi m4v kanggo WMV nggunakake Kombertidor Video. Take Wigati dimangerteni menawa langkah nindakake m4v kanggo WMV kanggo loro apps ndhuwur Highly padha.

Langkah 1. Seret lan selehake file m4v kanggo jendhela program utawa klik "Tambah File" tombol kanggo nelusuri file m4v sumber.

convert m4v to wmv

Langkah 2. dhaptar gulung-mudhun format video Bukak, bukak "Format"> "Video" kategori, pilih "WMV" minangka format output.

convert m4v to wmv

Langkah 3. Pencet "Convert" Ngonversi m4v kanggo WMV.

Nalika konversi wis rampung, mung klik "Open Folder" cepet nemokake file WMV diowahi.

Ngisor iki video tutorial rinci:

Download mac versionDownload win version

Top