Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Wedding memori Book: Njupuk Wedding Photos Digawe memori Book

Wedding memori Book: njupuk Wedding Photos Digawe memori Book

Wedding ceremony iku soko sampeyan ora bakal lali kanggo wektu urip. Nanging akeh rincian saka kemajuan wedding ora bakal dadi Bejo yen sampeyan ora ngrekam kabeh wedding menyang video utawa DVD. Kanthi wektu dadi dening, pengeling-eling miwiti fade. Ing kasus kaya mengkono, foto apa sampeyan bisa gumantung ing. Foto wedding bisa ngrekam saben rinci lan mbantu sampeyan kelingan kenangan kedaden ing dina amba.

A buku memori wedding nempatno bebarengan kabeh foto wedding, saka engagement kanggo padusan, saka reception wedding kanggo bulan madu. Iku sing ngreksa kenangan wedding kanggo ngupadosi kanggo umur. Enggo bareng artikel wedding iki gagasan buku memori kanggo mbantu nggawe buku wedding kekasihe.

Apa Wedding memori Book lan Apa Kalebu?
buku memori Wedding iku cara sing apik kanggo ngrekam kenangan pesta. Iku biasane ngemot kabeh wektu penting kayata proposal, engagement, padusan Bridal, pilihan sugih, dina wedding, etc. Nanging, yen sampeyan ora kaya iki buku memori wedding document-gaya, sampeyan bisa nambah rincian liyane, kalebu kabeh acara paweling lan crita lucu saindhenging hubungan kanggo engagement.

A buku memori wedding khas biasane kalebu:
• Title (putri lan Grooms jeneng & tanggal wedding, lokasi wedding opsional)
• About Pengantin lan Groom
• Orange lan Groom kang Family Tree
• Kita pangenalan
• Pre Kita
• Simpen Tanggal Woro-woro
• Ing Plans Wedding
• Ing Dress
• Ngaku Pengantin Kula
• Shower Pengantin Artikel-artikel wonten Photo
• Wedding Undangan
• Wedding Rehearsal
• Ing Wedding Day
first • Foto Wedding Day
• Partai Wedding
• Ing Resepsionis
• Ing Honeymoon
• 10 Things I Love About Sampeyan
• Kita First Home
• Kita mengeti page

Wedding memori Book Ideas

Saiki ndeleng gagasan buku memori wedding kita njaluk inspirasi. Gagasan-gagasan puniki bakal nggawe kui luwih gampang kanggo nggawe dhewe album memori wedding cocog gaya.

  1. 1. Wedding memori Book Length . Umumé, saben tataran ngandhut 2 kaca, kajaba Simpen Tanggal Woro-woro lan Wedding Invitation. Nanging, akeh pasangan bakal nemokake iku hard kanggo milih foto. Winates kanggo dawa buku memori, sampeyan kudu milih pilihan foto wedding ndhuwur. Yen ora, pamisah sing acara munggah, contone, dadi lan preparation wedding ing buku siji waé, dina wedding lan bulan madu ing buku liyane.
  2. 2. Siapke lemah ing . Sanajan sampeyan ora bakal nggawe sampeyan duwe buku memori wedding nganti teka bali saka bulan madu, waca dhaftar ndhuwur kanggo njaluk iku siap. Sampeyan bakal sibuk banget utawa gemeter ing dina wedding, sampeyan mbokmenawa bakal kantun soko. Supaya takon wong kanggo bantuan. Yen kantun soko khusus, sing ora bisa njaluk iku ing album memori wedding, ing salawas-lawase. Contone, ing menu saka restoran ngendi sing tak melu, klip engagement woro-woro ing koran, lan ditulis salinan toasts diwenehi dening abdi utawa anggota kulawarga.
  3. 3. gabungan Photo lan teks . Tambah teks deskriptif kanggo sawetara foto. Ora paragraf dawa needed, nanging tembung kunci kanggo mbantu kelingan kenangan ing wayahe.
  4. 4. Kalebu Book Tidur . Iku uga apike kanggo kalebu siji utawa rong kaca digunakake minangka buku tamu amarga memori manis apa kanca-kanca lan kulawarga ngandika ing dina paling khusus ing gesang panjenengan. Utawa nggawe buku tamu kapisah .
  5. 5. Ing Tema Kitab. Pilih gaya buku sing arep lan ora lali takon pasangan kanggo sakantor. Iku buku sing loro bakal ngupadosi kanggo taun teka, bebarengan.
  6. 6. Consult Profesional . Sampeyan wis disiapake kabeh munggah menyang titik iki. Iku wektu kanggo takon profesional kanggo nggawe buku memori wedding kayektenan. Padha bakal apik karo naleni sakcara langsung, panggolekan foto bener lan pungkasanipun nggawe buku memori wedding sampurna kanggo sampeyan.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top