Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Pre-Woro-woro Ideas: Pengumuman Traditional lan Green

Pre-Woro-woro Ideas: Pengumuman Traditional lan Green

Tradisional, tuwane putri kang bakal ngurus saka engagement woro-woro. Nanging saiki, ing pasangan seneng ngumumke marriage piyambak. Utamané nalika padha duwe tema wedding, woro-woro engagement bakal oleh warisan gaya tema wedding . Ing kasunyatan, ana ora "tengen" cara kanggo ngumumke engagement. Akeh gagasan engagement woro-woro apik sing dienggo bareng ing artikel iki. Punapa mawon iku woro-woro umum, woro-woro ijo utawa woro-woro engagement online . Iku nganti sampeyan arep carane kanggo ngumumke engagement Panjenengan kanggo nggambarake kapribaden lan gaya unik.

Woro-woro umum Pre Ideas

Sing paling umum lan tradisional woro-woro engagement bakal woro-woro koran. Yen putri lan ngresiki ora ana ing kutha padha, nggawe manawa kanggo ngumumke engagement ing loro koran lokal. Take care of iku iki nalika sijine bewara ing koran.

• Kirimi woro-woro engagement ing paling siji minggu sadurunge iku katon, menehi tanggal nalika sampeyan pengin katon. Iku bakal sadurungé yen koran panas.
• Pindho mriksa kabeh jeneng sing ditulis kanthi bener, cetha tinulis utawa diketik.
• Ninggalake pesen kontak ing cilik padha duwe pitakon.

Ngisor koran conto engagement woro-woro, siji kang woro-woro dening tiyang sepah putri kang, kang siji saka saperangan piyambak.

# 1: Mr. lan Mrs George Bush are pleased kanggo ngumumke engagement putri sing Jennifer kanggo Mr. Jason Finn, putra sepuh Mr. lan Mrs David Finn South Houston.

# 2: Bush-Finn,
Jennifer lan Jason, bebarengan karo kulawargané, are pleased kanggo ngumumke engagement sing.

Ijo lan Modern Pre-Woro-woro

Panggolekan bewara engagement ing koran iku ora cukup. Sabanjure, ana biasane nyimpen tanggal kertu, undangan formal lan uga matur nuwun kertu sawise pesta. Waca? Palakrama ndadekake alas cilik saka wit ilang saka bumi. Yen sampeyan iku environmentalist, iku rampung ora biso ditompo. Begjanipun, sing duwe pilihan saka nyekeli wedding ijo - woro-woro engagement paperless page.

Mung alamat email dibutuhake kanggo ngirim woro-woro engagement, salah siji kabar mung utawa nyimpen kertu tanggal. Kanggo sing ora duwe email, kertas pengumuman uga luput yen padha bisa nyambung menyang Internet - mbangun dhewe situs web wedding - ana sing bisa ngumumke engagement wedding, nerbitaké paling anyar warta, nuduhake foto, marang crita katresnan, lan malah toko item wedding cocog Panjenengan. Ing woro-woro engagement online utamané cocok kanggo greenism lan savvy internet pasangan.

Woro-woro Pre-online Conto

Nggawe woro-woro engagement animasi karo Flash Gallery Factory Deluxe

  • Woro-woro engagement online digawe gampang Nggunakake siap kanggo nggunakake template. Ora skills lampu kilat dibutuhake.
  • Gampang pribadhi Custom transisi lan gerakan efek lan nambah teks, pranala, paesan kanggo nggawe woro-woro unik.
  • Siji-klik kanggo siaran ing Facebook Mratandhani wedding ing Facebook, Twitter & MySpace.
  • Liyane sampeyan bisa nindakake Uga priksa katresnan slideshow gallery foto wedding.

Download Win Version

Top 5 gegandhengan situs kanggo woro-woro wedding, planning lan liyane

Sampeyan kudu upload lampu kilat woro-woro online (Dropbox dianjurake) lan nerbitaké menyang situs web wedding. Sakbenere, iku dicokot sing sethitik saka angel kanggo mbangun situs web wedding dhewe saka ngeruk. Iku dibutuhake akeh kawruh kayata domain, papan, desain, editing, and so on. Nanging, ana akeh panyedhiya layanan mbangun wis dirancang wedding website Cithakan sing gampang miwiti. Nalika Camping wedding sing digawe, sing biasane perlu kanggo nambah widget (HTML utawa adat HTML) kanggo ngumumke engagement online lan ing gaya ijo.

online wedding announcments example

Online Pre-Woro-woro ing WeddingWindows.com

Iki ndhuwur 5 gegandhengan situs wedding dianjurake saka kita.

# 1: Wedding Window
# 2: Wed Quarters
# 3: Moment Ville
# 4: Wix.com
# 5: Shutterfly.com

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top