Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Undangan Shower Pengantin - Priksa Unik Pengantin Kad Undangan Shower

Undangan Shower Pengantin - Priksa Unik Pengantin Kad Undangan Shower

Saiki liyane lan liyane wong ngrameke engagement karo padusan pengantin utawa padusan saperangan pesta. Nalika sampeyan lagi mikir bab mbuwang pihak padusan pengantin kanggo kanca-kanca utawa kulawarga utawa dhewe, sampeyan kudu mbayar akeh manungsa waé kanggo pengantin padusan undhangan. Lan nalika nggawe kertu padusan undhangan Bridal, yen sampeyan are looking for cara kanggo nyimpen wektu lan dhuwit, kabeh sing perlu yaiku layanan saka nyediakake Cetak undangan padusan pengantin mirah lan ngijini sampeyan kanggo print wong metu kanthi kualitas dhuwur.

Kanggo nggawe dhewe nuduhake undangan pengantin, sampeyan bisa uga kudu Edo kertu kang menehi sampeyan karo akeh free printable pengantin padusan undhangan Cithakan uga dibangun ing unsur lan foto, prangko, bingkai, etc. saka komputer sing kaya. Banjur sampeyan bisa kanthi gampang nggawe padusan pengantin undhangan kertu unik foto ditempelake lan efek teks mripat-keno.

bridal shower invitation card

Saliyané krasan pengantin kertu padusan undhangan, sampeyan bisa uga pengin nggawe kertu undhangan video kang luwih atraktif lan urip. Kanggo mbantu karo, Wondershare DVD Slideshow Site pilihan apik. Kene sampeyan bisa ngundhuh piranti lunak page banjur tindakake langkah ing ngisor iki:

Download Win Version

Langkah 1: Tambah Panjenengan foto wedding lan video.

Langkah 2: Pribadhi kertu undhangan video. Sampeyan bisa nambah song favorit minangka musik latar mburi, aplikasi sawetara efek kanggo potret, nambah tèks kanggo saben foto lan ing.

Langkah 3: Simpen kertu undhangan pesta utawa diobong kanggo DVD.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top