Kabeh TOPICS

+

VLC Media Player

1 Playing karo VLC
2 Convert & Stream
3 Edit karo VLC
4 VLC for Mobile
5 VLC Assistant
6 Tips & Trik

Carane kanggo Ngontrol Ing Speed ​​ing VLC Media Player


Ngontrol kacepetan video uga tugas mumetake pamuter media dhuwur. Yen film wudo utawa olahraga pacangan, sampeyan bakal seneng nonton klip favorit ing rinci. Nanging, ora saben program nawakake kontrol kacepetan apik. Begjanipun, mbukak sumber VLC pamuter media punika lunak gedhe duwe Ngontrol kacepetan puter maneh kabeh format video . Ngontrol kacepetan uga gampang lan mbutuhake sawetara klik utawa keystrokes.

Part 1: Carane nggunakake VLC pamuter media kanggo ngontrol kacepetan ing windows?

Minangka iku software open source, sampeyan bisa ngundhuh VLC saka videolan.org utawa saka sumber sing dipercaya kaya cnet.com utawa softonic.com. Download versi Mac saka iku. Tindakake langkah iki kanggo ngontrol kacepetan video nggunakake VLC.

1. Bukak VLC pamuter media lan bukak file video saka tab media utawa mung kaping pindho ngeklik berkas.

controlspeed

2. Saiki menyang Playback banjur navigasi menyang kacepetan. Ana papat opsi luwih cepet, luwih cepet (nggoleki), kacepetan normal, luwih alon, lan alon (nggoleki). Pilih kacepetan alon utawa alon nggoleki miturut penak dhewe.

controlspeed

Saiki muter video dening panas papan garis utawa ngeklik tombol play. Iku njupuk mere rong langkah kanggo ngontrol kacepetan. Gunakake langkah papan kanggo ngranggeh kacepetan normal nanging pilih pilihan kacepetan normal saka menu kacepetan.

Part 2: Carane ngontrol kacepetan nggunakake VLC ing Mac?

Sampeyan bisa ngontrol kacepetan puter maneh video ing VLC. Yen sampeyan bisa ngontrol puter maneh kacepetan, iku ateges sing bisa salah siji nonton video ing gerakan alon utawa mung duwe muter cepet, mung sing perlu.

Situs videolan.org punika sumber apik kanggo ngundhuh VLC pamuter media. Download versi Mac saka VLC saka website. Nanging, sampeyan uga bisa diundhuh saka sumber kaya download. cnet.com lan softonic.com . Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngontrol kacepetan video.

1. Bukak video nggunakake pamuter media VLC utawa sampeyan bisa mbukak saka menu Media nggunakake pilihan Bukak file.

2. Saiki, navigasi menyang Playback lan mbukak opsi saka kacepetan. Sampeyan bakal loro jenis kecepatan alon lan luwih cepet. Gunakake salah siji sing kaya lan muter video.

controlspeed

Sampeyan bisa nemokake sethitik gangguan yen sampeyan muter video format heavy kang duwe ukuran berkas ing GB. Sampeyan bisa tansah muter biasane dening arep pilihan kacepetan lan milih kacepetan normal.

Part 3: Nggunakake Slow Motion hotkey

Yen sampeyan ora arep ngaso lan pindhah menyang menu kanggo kalem video, sampeyan bisa nggunakake hotkeys alon video karo ease. Hotkeys kurban kontrol luwih akeh liwat kacepetan minangka wis akeh jenis nalika nerangake kalem kacepetan. Sampeyan bisa alon mudhun video saka 1.0x normal minangka remeng kaya .03x lan ana 10 variasi ing kecepatan.

Gunakake "[" alon video. Kanthi menet sapisan iku bakal lunga menyang 0.9x, kapindho wektu iku bakal pindhah menyang 0.8x and so on. Kanggo entuk kacepetan normal mung kenek "=" lan video bakal muter ing kacepetan normal.

tunesgo
Top