Kabeh TOPICS

+

Recommended Tools kanggo Nyengsemaken lan Gampang Vlogging

Dina iki, blog video , utawa Gangang, wis dadi alat penting kanggo marketing online. Sanadyan vlogging, sampeyan bisa kanthi gampang nyambung pelanggan ing tingkat pribadhi lan njupuk manungsa waé sing. Kene kita Ngurutake metu sawetara pribadi migunani kanggo sampeyan miwiti munggah Gangang dhewe.

Part 1: Screencasting & Rekaman Tools kanggo Vlogging

Yen sampeyan mung arep nggunakake webcam komputer kanggo nggawe video banget dhewe, sawetara lunak apik lan prasaja bisa digunakake kanggo mbantu entuk.

google plus live hangouts
Google Plus Live Hangouts bisa mbantu gampang nggawe panel utawa Interview-jinis video. Mung sing ing akun Google Plus Panjenengan, miwiti "Hangout" sesi video conferencing lan ngaktifake "Hangouts On Air". Sawise Broadcast wiwit, wong bisa nonton lan rekaman bakal lunga terus kanggo akun YouTube cocog Panjenengan. Mangerteni liyane >>
Pamela for Skype
Pamela kanggo Skype gratis, dipercaya lan gampang kanggo nggunakake audio Skype lan piranti lunak ngrekam video. Bisa digunakake kanggo Santa utawa nggawe podcast. Fitur utama kalebu ngrekam Skype chatting, Skype, Pesen Swara, swara maju liwat surat swara email lan pamuter swara emosi. Mangerteni liyane >>
DemoCreator
DemoCreator Iku sawijining program gampang kanggo nggunakake sing cathetan kegiatan layar komputer karo mung saperangan klik. Iku becik kanggo nggawe video instruksional supaya pirsawan mung bisa nonton lan sinau. Iku uga nawakake sawetara opsi delivery: sing salah siji bisa nerbitaké minangka demonstarsi Flash basis kanggo enggo bareng web utawa nyimpen format sing beda. Mangerteni liyane >>

Part 2: Nyunting Tools kanggo Vlogging

Proses produksi kirim punika impertinence witjaksono kanggo vlogging Panjenengan. Kene kita wis diurutake metu sawetara pilihan sing kasedhiya gumantung skills lan tingkat pengalaman. Sampeyan bisa ngenali karo siji kang tengen kanggo kabutuhan.

Pamula / Free Pilihan

Senajan macem-macem software editing video biaya kathah, ana sawetara awet lan dhuwur alat kinerja kasedhiya kanggo rereged utawa malah ora biaya ing kabeh. Sawetara opsi kalebu:

imovie
Dilengkapi karo Uploaded fitur editing video Fantastic lan praktis, iMovie minangka alat editing idea video kanggo sapa waé. Nerangake karo saben iMac anyar, iku gratis lan menehi sawetara saka sudhut efek lan pribadi mranata, mangkono iku tansah dianggep minangka alat penting kanggo maksud apa pangguna Mac kanggo nambah vologs sing. Mangerteni liyane >>
windows movie maker
Windows Movie Maker digunakake kanggo bundled karo sistem operasi Windows lan wis ngancani Pemain amatir kanggo wektu sing dawa banget. Iku fitur fungsi seret-n-gulung lan nawakake meh kabeh fungsi editing video klasik kalebu Potong, muter, pamisah, gabungke uga nambah trek musik, saringan lan tema. Mangerteni liyane >>
avidemux
Avidemux alat editing free video liyane populer. Bisa nangani paling saka tugas ngowahi dhasar kayata potong, muter, gabungke lan Cut banget uga. Tugas bisa otomatis nggunakake proyèk, saiki proyek lan kabisan skrip kuat. Kejabi, iku uga saham dhaftar opsi Filter sampurna kanggo nambah sing ndemek pagawean ekstra. Mangerteni liyane >>
Top