Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Resolusi Video ora Supported- Ditanggulangi

Resolusi video ora Supported- Ditanggulangi

Aku tuku Samsung Galaxy, lan arep kanggo nyelehake Bunch video ing kertu memori (mp4 format). Nanging saben-saben Aku nyoba kanggo nransfer ngandika iku ora ndhukung resolusi. Nalika aku njupuk video karo telpon iku nyimpen minangka mp4, nanging ora bakal muter mp4 sing aku download. Apa? Carane ngatasi resolusi video ora didhukung masalah?

Inggih, kita asring Tembang masalah iki nalika lagi mindhah video antarane piranti beda amarga saka resolusi. Kanggo upload resolusi dhuwur video kanggo piranti seluler, sampeyan bisa uga kudu ngurangi resolusi video, wiwit piranti iki asring ndhukung mung Résolusi tartamtu. Kadhangkala, Nanging, sampeyan bisa uga kudu nambah Résolusi nalika kobong video-resolusi rendah kanggo DVD, amarga standar DVD mbutuhake video duwe resolusi saka ora kurang saka 720 × 480.

Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) punika video lunak kuat durung gampang nggunakake editing sing ngijini sampeyan ngganti resolusi video tanpa musuhan. Nanging ndhukung format ing video paling populer lan nawakake prasetel siap-digawe kanggo malah piranti seluler Newest kayata iPhone 5, iPad 4, Xbox, ECT. Priksa metu iki langkah-langkah dening-guide kanggo mangerteni carane ngatasi resolusi video ora ndhukung masalah.

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor video

Nginstal lan mbukak Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor). Banjur klik "Impor" lan pilih file saka jendhela pilihan. Sampeyan uga bisa langsung nyeret lan nyelehake file kanggo program.

video resolution not supported

2 Pilih berkas

Pilih file target lan seret menyang timeline. Sawise ing timeline, sampeyan bisa ngekspor kanthi resolusi beda. Mung kenek "Nggawe" tombol; banjur jendhela kaca bakal katon ing tengah layar. Menyang "Format" tab, menehi file judhul banjur pilih Simpen lokasi. Sampeyan uga bisa milih arep nyimpen file ing format asli utawa ngowahi iku kanggo format liyane. Yen sampeyan arep file output kanggo muter ing piranti seluler kaya iPhone, iPad, iPad, Xbox, Zune, ngalih menyang "Piranti" tab lan nemokake piranti cocok ing dhaftar panjarwa prasetel.

3 Ngganti resolusi video

Banjur klik "Advanced Setelan", menu opsi video katon. Ing menu sing, sampeyan bisa nemokake setelan saperangan video kayata ngodhe, sampel tingkat, saluran lan bitrate. Pilih setelan résolusi lan pilih ukuran résolusi sing arep. Elinga yen cilik ukuran Résolusi, cilik ukuran video. Klik "Nggawe" kanggo aplikasi opsi, banjur berkas anyar disimpen.

change video resolution

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top