Kabeh TOPICS

+

TiVo vs Comcast, sing menang DVR Battle?

Kabel, satelit, liwat Broadcast online, streaming video internet - tau sadurunge duwe kita wis dadi akeh pilihanipun saka carane nampa televisi pamrograman. DVR, PVR, hard drive komputer, piranti panyimpenan external; saiki kita duwe pilihanipun ing cara kanggo nyimpen program kanggo ndeleng mengko kanggo nimbang uga. Dadi apa bener lan apa Galaxy nalika nerangake apa piranti paling? Ayo kang pil bali lapisan lan katon ing informasi.

Page, apa DVR a? A DVR, utawa video recorder digital, iku piranti sing ngrekam video saka sumber kanggo muter maneh ing liya wektu. Iku asring rawuh karo guide televisi pamrograman klebu supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake nuduhake sing arep ngrekam. Paling DVRs teka karo kapasitas gedhe hard drive, sanadyan sawetara duwe kertu memori flash minangka medium panyimpenan. Ana macem-macem jinis sing sawetara saka kapasitas panyimpenan cilik lan loro tuners, munggah liwat sawetara tuners lan kemampuan panyimpenan hard drive massive. Sampeyan uga bisa ngaso lan mundur cepet manggon TV, kang gedhe nalika sampeyan arep kanggo nggawe dhewe replays olahraga cepet. Paling DVRs uga ngijini sampeyan kanggo nonton siji program sing wis tau direkam nalika loro wong sing ngrekam, sanadyan sawetara duwe kapasitas luwih.

A TiVo jenis tartamtu DVR sing sepisanan dikenalaké ing taun 1999. Sampeyan mbutuhake langganan kanggo guide Pemrograman dhewe sing bisa dituku sasi kanggo sasi, utawa minangka "umur" langganan (sing artine urip saka TiVo, ora Panjenengan urip, dening cara). TiVos, kaya DVRs perusahaan kabel, bisa ngrekam mung siji nuduhake utawa mangsa kabeh. TiVos duwe fitur pinter kang bewara kang nuduhake sing nonton lan ngajak gedhe-gedhe padha sing adhedhasar carane rating program saiki. Iku uga migunakake ratings iki kanggo suggest nuduhake kanggo pamirso liyane.

Ayo kang katon ing sawetara fitur utama loro supaya sampeyan bisa nggawe comparison. Kita bakal katon ing limang faktor.

1. Biaya lan nyewa mungsuh dhewe

Karo Comcast DVR, sing nyewakake iku saka perusahaan kabel ing biaya $ 10 kanggo $ 16 sasi, gumantung pasar. Ana ora biaya bayaran ing ngarep, lan ngirim piranti gagal, sampeyan bisa pertukaran ing ora biaya ing pusat layanan Comcast lokal. Sawetara Folks wis ketemu sing kothak X1 anyar sing rawan kanggo tubrukan, supaya pertukaran free Handy.

A TiVo punika Yours supaya anggere iku luwih utawa anggere sampeyan pengin, whichever rawuh page. Iku duwe biaya dhisikan saka antarane $ 200 lan $ 600, gumantung ing model. Plus, sampeyan duwe biaya langganan ing ndhuwur rega unit, kang $ 15 sasi utawa $ 500 kanggo "umur" langganan, kang TiVo bisa utawa ora bisa menehi kredit sebagean kanggo ngirim piranti gagal lan kudu siji anyar. Kaya Comcast DVRs, sawetara kothak TiVo kurang saka stabil. Iku alam elektronik. TiVos uga duwe iklan ing wong-wong mau, kang sawetara saluran Comcast apa uga, kaya MusicChoice, nanging ora kabeh wong.

2. Layanan kasedhiya

Karo DVR saka Comcast, sampeyan mung bisa ngrekam nuduhake sing siaran ing salah siji saka saluran Comcast utawa muter nuduhake sing dimuat menyang sawijining On Dikarepake bagean. A TiVo bisa disambungake menyang sawetara sumber, kalebu kabel liwat kertu kabel, lan ngijini sampeyan kanggo gabungke kabeh sumber offline ing kothak siji. Malah nyambung menyang antena dhuwur definisi.

Ing TiVo karo kertu kabel nduweni akses menyang kabeh kabel On layanan Dikarepake, supaya ing pangertèn sing bisa ngganti kabeh DVRs Comcast. Nanging, kertu kabel ora free. Iku biasane nganggo $ 1.50 per kertu saben sasi, nganti $ 2.50 per kertu ing sistem Punjab.

Menu sing rada beda, sing bisa ndeleng ing ngisor iki.

tivo comcast interface

comcast-menu

TiVos uga ngakoni SD lan HD mung versi beda saka gambar sing padha, tinimbang saluran beda kaya Comcast ora, supaya sampeyan bisa nyetel DVR kanggo mung ngrekam HD. Iki ndadekake iku Luwih harder mung ngrekam HD ing TiVo.

Mudhun ing dalan, Comcast planning sistem X2 kang bakal duwe kapasitas ngrekam maya, mangkono pungkasan perlu kanggo kothak ing omah ing kabeh. TiVo durung announced rencana kuwi.

3. Sambungan kanggo jaringan

TiVos bisa disambungake menyang jaringan komputer, lan Newest siji, Roamio, nerangake karo dibangun ing wifi, kebebasan total nggunakake. Amarga iku ing jaringan, sampeyan bisa stream nuduhake saka komputer liwat kothak TiVo kanggo muter maneh mengko. Nanging ndhukung saluran kaya Netflix, Hulu Plus, lan Amazon cepet. Sampeyan uga bisa nuduhake stream kanggo piranti hotspot Apple banjur njupuk nuduhake karo sing ing bidang utawa menyang gedung olahraga, utawa nggunakake piranti minangka remot kontrol. (Piranti Android bakal duwe kapasitas padha rauh.) Kapasitas jaringan uga tegese sampeyan bisa nggunakake komputer kanggo ngontrol kothak TiVo lan ndeleng isi ing ngendi wae.

Sawetara pengulas uga wis nyatet yen jaringan nyiyapake ora minangka prasaja minangka bisa dadi, lan mbutuhake sawetara kawruh komputer lan kemampuan. Kejaba panjenengan wis nglebokaké wong tech toko, pangguna komputer anyar bisa uga ora pengin kanggo nyiyapake jaringan.

IPhone app layar remot katon kaya iki:

iphone app

A TiVo ora duwe watesan sing bisa ngakses kang saluran. Kayata, iku ora stream HBOGo, utawa ora iku antarmuka karo program Apple TV. Kanggo sing isih perlu piranti AppleTV.

Kothak Comcast mung ora jaringan uga. Lagi dirancang kanggo siaran sinyal kabel liwat TV, nanging ora ing jaringan asal. Padha asring luwih gampang kanggo nyambung, Nanging, mung mrintahake kabel saka kothak kanggo bisa kepasang menyang TV.

Kapasitas 4. Rekaman

Anyar TiVo, ing Roamio, wis minangka akeh minangka enem tuners sing bisa ngrekam ing wektu sing padha karo nganti 150 jam program dhuwur definisi. Sampeyan bakal tau duwe konflik jadwal liyane maneh!

TiVos wis ngrekam kapasitas sing sawetara saka 75 kanggo 450 jam, gumantung ing apa iku definisi standar utawa dhuwur definisi, lan piranti sing digunakake. Sampeyan bisa milih saka telung model saka Roamio. Model basa biaya $ 200 lan wis 75 jam saka kapasitas. Menu lan fitur sing liyane winates ing siji iki saka ing wong. Ana model tengah diregani ing $ 400 sing wis padha enem tuners minangka dhuwur-mburi siji nanging mung bisa terus 150 jam rekaman. Banjur model undakan ndhuwur biaya $ 600 lan wis 450 jam kapasitas ngrekam, kabeh iku ing dhuwur definisi.

Ing Comcast X1 DVR wis papat tuners lan bisa ngrekam wong bebarengan. Sampeyan bisa nonton program prerecorded nalika iku ngrekam, banget. Bisa terus 120 jam HD utawa 600 jam program SD.

Antarmuka 5. Pangguna

Ing Comcast sistem X1 DVR wis antarmuka voice-urip lan dipikir temen beda lan tata letak saka sistem standar sing wis.

x1 remoteerer

Dhasar Comcast remot multi-fungsi remot lan saged Ngontrol fungsi kabeh, nanging ora duwe kemampuan kanggo nyambung menyang piranti hotspot kaya tablet utawa smartphone duwe panyambungan sing cara kaya TiVo bisa liwat app. Remot wis dadi baris saka ngarsane supaya bisa.

comcast remotes

Menu piranti TiVo ing definisi standar, supaya sing duwe dhuwur definisi ngeset, sampeyan bisa nemokake iki Bandjor dicokot utawa ora cetho. Iku ora teka karo app kanggo ndawakake apa kothak bisa nindakake, kalebu game kanggo dicekel bocah.

Akeh pengulas disenengi antarmuka ing TiVo luwih saka kothak digunakake ing layanan Comcast. Guide Pemrograman TiVo ngijini sampeyan kanggo mbusak saluran sing ora nonton supaya sampeyan lagi mung looking ing saluran sing kaya. Comcast panuntun isine saben saluran padha kurban, malah gedhe-gedhe sing ora kasedhiya ing undakan layanan.

tivo menu

Kanthi TiVo Roamio, nyambungake menyang tablet sing ngijini sampeyan kanggo ing kamar liyane lan isih operate "remot" kanggo TiVo DVR. Download app dhateng piranti lan sampeyan siap kanggo pindhah.

Piranti remot TiVo kang nduweni layout ayu disebut "kacang".

tivo remote

Ringkesan

Apa kabeh isa mudhun kanggo is looking ing carane nggunakake TV, ngendi sampeyan njaluk sumber saka, lan apa budget. Saben piranti wis pesawat dhewe iku sing narik kawigaten, lan drawbacks dhewe. Kanggo keluwesan kang bisa nggunakake macem-macem sumber lan piranti, ing TiVo punika juara cetha. Kanggo biaya ing roto dawa, iku meh babak. Kanggo ease sambungan menyang TV, kothak Comcast metu ing ndhuwur. Ora prakara kang siji Pick, sampeyan bakal tau mbukak metu saka program gedhe kanggo nonton.

Top