Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Misah Audio saka Video

Carane Misah Audio saka Video

Arep kanggo misahake audio lan video track in klip video kanggo njaluk file musik mung? Utawa perlu kanggo nambah file audio liyane kanggo pigura video asli? Ing tutorial iki, sampeyan bakal nemokake carane gampang iku kanggo pamisah audio saka video kanggo nggawe mp3s dhewe. Banjur ora ketompo iku video music, gambar TV, utawa konser video, sampeyan bisa nggawe file MP3 dhewe saka Piece Fantastic music kanggo rasa seneng ing Go. Sange, iku ora? Kene kowe.

Alat sampeyan bakal kudu: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) . Download free trial ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

1 Amot file media

Mbukak separator audio iki, milih 16: 9 utawa 4: 3 rasio minangka per kabutuhan kanggo lumebu ing jendhela utami. Banjur klik Import kanggo nambah video, audio lan foto saka folder file ing komputer. Elinga yen program punika Highly kompatibel karo macem-macem format, supaya sampeyan bisa njaga kualitas asli nalika nyunting wong dening pigura pigura.

Sawise sampeyan ngimpor video, seret banjur selehake menyang Video Timeline. Kanthi gawan, kabeh file ing Video Timeline bakal ditambahake bebarengan tanpa mandeg.

get audio from video

2 audio Pisah saka video ing klik

Saiki klik-tengen file video sing arep kanggo extract trek audio, lan pilih "Audio copot". Langsung, sampeyan bakal sok dong mirsani lan file audio katon ing Timeline Music. Ya, iki file audio asli sing perlu. Klik kaping pindho iku kanggo ngrungokake iku sapunika.

rip audio from video

Saiki wis kapisah trek audio saka file video kasil. Arep nambah file audio liyane kanggo iku? Ya, iku banget umum kanggo nambah sawetara instruction utawa narasi kanggo video sing direkam kanggo nggawe dhewe luwih cetha, utawa nggawe sawetara iku lucu kanggo enggo bareng karo kulawarga utawa kanca. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa waca rincian liyane saka tutorial iki: Carane nambah music / latar mburi kanggo video.

3 Simpen video dipisahake utawa audio

Wiwit trek audio lan video wis ditampilake ing Timeline kapisah, mung mbusak audio utawa video trek sing ora perlu. Banjur nggebug "Ekspor" kanggo nyimpen trek audio menyang berkas MP3 anyar, utawa langsung pilih "iPod" prasetel kanggo muter ing Go.

Tips : Yen sampeyan arep kanggo njaga pigura video pamisah utawa trek audio kapisah ing file anyar, sampeyan bakal kudu nyimpen menyang berkas project ing hardisk page. Nalika sampeyan ngrampungake kaca trek audio, Muat file project sing ngandhut pigura video, banjur ngekspor kanggo file video anyar.

audio separator

Tips Bonus:
Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor), ing upgrade paling anyar, nambah pesawat fitur editing khusus lan lucu sing malah program editing paling larang ora ndhukung. Conto kalebu nggawe Langsung Cut ing owah-owahan pemandangan, nggawe pigura beku kanggo nyorot wayahe paling macem crita, nglamar Tilt-shift kanggo nggawe miniatur a & nggawe donya video sethitik dhewe! Download ngisor nyoba gratis kanggo nggawe karya dhewe saiki!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top