Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Mod Joiner: Carane Join Mod File

Mod Joiner: Carane Join Mod File

Yen camcorder Panjenengan shoots video ing format Mod, sampeyan mbokmenawa duwe akeh klip video Mod gedhe bab wektu manis ing urip. Uga, wis tau a idea gedhe kanggo nggabungake kabeh rincian urip kanggo nggawe kaya video dokumen amba? Yen mengkono iku, sampeyan perlu kanggo nggabungake file Mod seamlessly.

Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac) iku kuat Mod Joiner, kang bisa nggawe iku cepet lan gampang kanggo nggabungake rong utawa saperangan file Mod dadi siji amba. Lan uga, menehi persil saka fitur editing kelangan kaya cropping, trimming, nambah macem-macem efek lan ngganti watermarks etc, supaya sampeyan bisa nggawe nggawe video kelangan saka file Mod Panjenengan. Tansah memori manis ing salawas-lawase.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Sadurunge nindakake, sampeyan kudu nggawe iku cetha cara apa output sing arep kanggo nyimpen file amba, video utawa DVD? Yen sampeyan arep kanggo nggabungake kabeh file Mod mung kanggo DVD anyar, sampeyan bisa sinau carane kanggo ngobong Mod kanggo DVD . Kanggo nyampur file Mod menyang video amba, please tindakake pandhuan ing ngisor iki.

1 Impor Mod file kanggo Joiner Mod iki

Sawise sampeyan mlebu "Convert" antarmuka standar, sampeyan kudu ngimpor file Mod menyang app iki. Kanggo nindakake, sampeyan bisa mencet "Tambah File" tombol ing ndhuwur kiwa kanggo nelusur komputer lan ngimpor kabeh file Mod sing arep kanggo nggabungake bebarengan. Utawa langsung seret kabeh mau kanggo panel app iki.

merge mod files

2 Join Mod File

Page, Ngatur maneh kabeh ditambahaké file Mod miturut urutan muter dening seret lan selehake prasaja. Sawisé iku, obah ing "Gabung kabeh video menyang siji berkas" pilihan ing ngisor. Saiki wis kagabung file Mod Panjenengan seamlessly.

3 Pilih format output lan Ngonversi video

Kenek lambang format ing sisih tengen ing antarmuka utama. Langsung, jendhela format output bakal nuduhake ing ngarepe mripatmu. Kene, sampeyan bisa milih wae format video sing arep kanggo nyimpen file amba. Sawisé iku, klik mung "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen ing antarmuka utama kanggo ngekspor nggawe video.

mod mixer

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top