Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Nambah Kualitas Video

Carane Nambah Kualitas Video

Aku duwe sawetara video terkenal lan film lawas. Nanging lagi ora cukup pas kanggo watch: kualitas wis bad- gambar punika surem lan video peteng. Kadospundi kula saged nambah kualitas mau?

Kanggo nambah kualitas video, Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) siap bantuan. Alat iki editing video kuat wis dikempalken karo macem-macem ati-dirancang opsi linuwih kanggo mbantu nggawa metu gambar video profesional-tingkat lan efek swara. Gampang kanggo nggunakake antarmuka ngijini sampeyan kanggo nindakake sunting linuwih kanggé gambar, video lan file audio ing sawetara klik. Coba metu editor video iki saiki gampang nambah kualitas video. Sampeyan bisa ngundhuh Trail free page:

Download Win Version Download Mac Version

1 Impor file media menyang program

Bukak Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor), milih antarane "16: 9" lan "4: 3" rasio aspek kanggo miwiti proyek. Banjur nggebug "Impor" kanggo mbukak file search. Sampeyan uga bisa nyambung piranti kanthi ngeklik tombol Impor utawa mung nyeret lan nyelehake file menyang program. Video Editor Ngalahake gambar, video lan file audio karo ora musuhan.

improve video quality

2 Nambah kualitas video

Sawise ngimpor kabeh file media menyang program, seret banjur selehake menyang trek pamilike saka timeline. Ketik "Sunting" karo klik-tengen ing clip media sampeyan kudu nambah. Ana lagi setelan saperangan dhasar kayata Puter, potong, kacepetan lan nyetel. Kene sampeyan bisa kanthi gampang ngganti kontras, kahanan kang gawe jenuh, padhang lan hue. Audio sunting luwih gampang. Klik Audio asli lan pesawat opsi sing kaya. Kene sampeyan bisa nyetel volume output, fade ing, fade metu lan Jarak.

Sajrone proses iki, sampeyan bisa nonton efek nyata-wektu ing jendhela pratayang. Yen imbuhan punika cekap, just click "Wangsul" ing sisih ngisor saka jendhela bali menyang antarmuka utama.

how to improve video quality

Kejawi punika, Video Editor ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan beda bebarengan, kanggo nggoleki tune gambar video cara sing arep. Sampeyan mung kudu klik tab efek lan seret efek Filter nggumunke kanggo timeline.

how to improve video quality

3 Simpen utawa enggo bareng video

Sawise ningkataken mutu video, klik tombol Play kanggo pratinjau video anyar. Yen sampeyan lagi seneng karo asil, kenek Nggawe kanggo nyimpen utawa enggo bareng video rampung. Sampeyan bisa pindhah menyang tab Format supaya ditambahaké ing video menyang macem-macem format video miturut kepinginan, utawa ngekspor video kanggo foto populer seluler lan piranti hotspot ing tab piranti. Yen sampeyan arep kanggo ngobong DVD, navigasi menyang tab DVD. Ing sisih ndhuwur, sampeyan uga bisa enggo bareng online liwat tab YouTube utawa Facebook.

improve video quality

Sampeyan bisa nonton video tutorial ing ngisor iki:

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top