Kabeh TOPICS

+

Top 10 Women Sing Tak Hot Sajrone Piala Donya FIFA

Bal-balan iku olahraga paling populer ing saindhenging donya. Olahraga kaya baseball, rugby utawa jangkrik wis entuk atraksi nanging passion kanggo bal-balan punika akeh kuat. Game iki wis diprodhuksi sawetara superstars gedhe. Penonton lan pembuangan sing edan kanggo wong-wong mau nanging pembuangan ora kurang kasengsem babagan garwa lan Gendhakan sing. Menapa malih sawetara penonton wadon wis kui kapentingan ageng ing antarane pembuangan amarga sikap lan wangun awak atraktif. Kabeh iki bagéan saka game gedhe kang mbantu bal-balan piala dunia dadi "Show Paling ing bumi". Minangka pembuangan asil ing saindhenging donya sing nonton piala dunia bal-balan dadi uga browsing lan maha kanggo ngumpulake informasi bab WAGs pemain bal-balan lan penonton wadon. Kene kita wis rembugan bab sawetara wanita bal-balan related sing wis kepincut sawetara kapentingan nyata wong ing saindhenging donya ing tuwung donya turnamen beda kalebu iki Piala Donya FIFA 2014.

1. Victoria Beckham

Umur: Ing umur Victoria 40 saiki. Dheweke tetep tengah akeh atraksi ing FIFA 1998 tuwung donya bal-balan. Ing wektu iku dheweke umur ana 24.

Negara: Inggris

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan: Ana sawetara alasan kanggo atraksi dheweke. Victoria ana anggota pop wadon music klompok paling populer 'Spice Girls'. Ukuran popularitas dheweke iki diganti nalika taun 1997, nalika dheweké miwiti dating karo pemain bal-balan Inggris David Beckham, sawise padha ketemu saben liyane ing match bal-balan. Ing 1998 padha announced engagement lan ing 4 Juli 1999 padha tak nikah. Ing turnamen Piala donya bal-balan FIFA 1998, saperangan kejiret kapentingan kiat saka wong ing saindhenging donya. Alesan kanggo kapentingan ageng kuwi ana amarga wangun luar biasa dheweke lan swara ngédap. Menapa malih, Bojone Beckham uga salah siji pemain bal-balan paling populer ndhuwur. Saliyane loro mau ana ing Inggris. Dadi, atraksi kui kanggo wong-wong mau sing kiat amarga media. Media donya asring labeled Victoria minangka "Ratu ing WAGs". Victoria tansah tetep wadon modern.

Kegiatan saiki: Dheweke saiki sibuk karo bisnis lan tataran dheweke nuduhake pribadi.

2. Susana Werner

Umur: umur dheweke saiki 36, nanging dheweke kejiret sawetara manungsa waé serius saka bangsa saindhenging donya ing umur dheweke 20. Dheweke lair ing Juli 20, 1977 ing Rio de Janeiro saka Brazil.

Negara: Brasil

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan: Ana sawetara alasan tartamtu kanggo dadi misuwur. Dheweke Actress Brasil lan model. Sak Donya FIFA 1998 tuwung Sepakbola Suzana dadi wadon paling atraktif lan penonton kaya aku iki kanca cah wadon bintang bal-balan Brasil Ronaldo. Dheweke njupuk jog penonton ing saben pertandhingan sing dimainaké déning Brazil. Dheweke wis wangun banget ing umur karo mata banget. Ageman warni dheweke lan sikap ana luwih saka cukup kanggo tarik wisata wong.

Kegiatan saiki: Saiki dheweke nikah karo kiper Brasil Julio Cesar lan 2 anak.

3. Shakira Mebarak Ripoll Isaabel

Umur: Lair in February 2, 1977 ing Barranquilla, Kolombia. Dheweke umur saiki iku 36 Dheweke dadi Dhiskusi saka 2010 FIFA World tuwung Sepakbola turnamen.

Negara: Colombia

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan song Shakira kang 'Waka Waka' ana song resmi 2010 FIFA Piala donya bal-balan. Dheweke lan pemain Spanyol Gerard Pique teka cedhak saben liyane nalika loro padha makarya bebarengan kanggo mbangun sing video music song 'Waka Waka'. Song ana panas nyata, supaya dadi Shakira. Minangka bapake yaiku saka Libanon, dheweke wis inspirasi kanggo sinau tari padharan. Karo donya salah siji saka korban paling apik, dheweke karo pagelaran tataran biasa dheweke wis mesthi dadi sukses nyata. Ing 2010 tuwung donya FIFA saperangan padha ing tengah wisata saka wong ing saindhenging donya. Gosip padha sirkulasi bab karukunan sing. Shakira resmi dikonfirmasi sesambetan ing 29 Maret, 2011.

Kegiatan saiki: On Maret 25,2014 album 10th dheweke dirilis.

4. Sara Carbonero Arevalo

Umur: umur dheweke saiki 30 taun. Dheweke lair ing Toledo ing 3rd February 1984. Dheweke tak manungsa waé saka bangsa saindhenging donya ing FIFA World Football tuwung 2010 nalika dheweke umur mung 26.

Negara: Spanyol

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan: Sara ana siji saka wartawan olahraga ndhuwur media Spanyol. Ing Juli 2009 dheweke kepilih minangka Reporter paling seksi ing donya miturut edition Amérika FHM. Sak 2010 tuwung donya FIFA dheweke njupuk Interview saka kiper Spanyol Casillas sak match antarane Spanyol lan Swiss. Akeh wong miturut omongane uwong dheweke kanggo mundhut misuwur sing diparengaké déning Spanyol amarga sing Interview, ngendi Casillas ilang konsentrasi. Banjur Fan kang Casillas sak donya nuduhake kapentingan ing dheweke. Dheweke wis tokoh banget slim nanging kuwat. Dheweke cute lan wis eseman becik. Pungkasanipun, Sara lan Casillas dadi partner.

Kegiatan saiki: Dheweke saiki ibu saka boy bocah ayu lan terus jurnalisme dheweke.

5. Larissa Riquelme

Umur: Dheweke saiki 29 Dheweke tak manungsa waé ing tuwung bal-balan 2010 donya FIFA nalika dheweke umur ana 25.

Negara: Paraguay

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan: Deweke model Paraguayan ndhuwur. Dheweke wis cenderung kanggo nyekel mripat media dening mengkono iku luar biasa. Sak Piala Donya FIFA 2010 dheweke dadi misuwur minangka pendukung tim nasional bal-balan Paraguay. Nalika ngerayakno gol ingkang kaparingaken déning Paraguay dheweke sijine pesawat mobile dheweke ing antarane dheweke dodo. Ing ngisor iki kedadean sing ora dikarepke sing, dheweke banjur dadi wong paling nggolèki ing internet. Mengko dheweke announced dheweke bakal mbukak wuda yen Paraguay tekan semi final ngalahke Spanyol. Pungkasanipun padha ora bisa nanging dheweke iya iku minangka prajanji. Dheweke wis dipikir ayu lan tokoh banget. Gambar dheweke wuda ing ngarepe Paraguay flag ana jajan panas ing internet sawise tuwung donya.

Kegiatan saiki: Dheweke saiki iki model ndhuwur kanggo merek amba beda.

6. Irina Shayk

Umur: Lair ing Rusia ing tanggal 6 Januari 1986. Saiki dheweke umur 28 taun. Ing tuwung donya iki dheweke wis narik kawigaten akeh manungsa waé, amarga saka kanca dheweke bocah lanang jenenge Cristiano Ronaldo.

Negara: Rusia

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan Dheweke tak saben manungsa waé nalika dheweké miwiti dating karo pemain bal-balan star super Cristiano Ronaldo awit Mei 2010. Loro-lorone mau ketemu nalika padha kampanye kanggo Armani Exchange. Ing taun iki tuwung donya 2014 saperangan iki wis kejiret ing mripat donya kakehan, supaya; lagi bisa ngalahake Victoria lan David Beckham saperangan. Dhuwur dheweke 5 ft 10 in karo tokoh 34-23-35. Irina nuduhke kanggo foto panas beda tokoh ayu; iki uga alesan kanggo njaluk wisata. Dheweke milih wong wadon paling seksi ing donya kanggo taun 2011 dening majalah Hungaria Periodika.

Kegiatan saiki: Bubar dheweke nyatakake karir aktingé, ing film Hecules.

7. Antonella Roccuzzo

Umur: Dheweke wis teken manungsa waé ing tuwung donya iki lan saiki wadon umur 26.

Negara: Argentina

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan Dheweke partner Argentina megastar pemain bal-balan Messi. Padha ngerti saben kanak-kanak sains liyané. Ing 2008 nalika Messi tindak menyang kutha, padha ketemu lan tiba ing katresnan kanggo saben liyane. Dheweke wis terus-terusan pikantuk kawigatosan wong amarga saka dheweke kirim kurang disandangi ing kaca media sosial beda. Dheweke wis tokoh becik lan eseman banget ing raine.

Kegiatan saiki: Padha duwe boy ayu.

8. Alexandra Curran

Umur: umur iku saiki 31 lan lair ing 23 September 1982. Dheweke wis pikantuk kawigatosan lengkap ing tuwung donya kaya tuwung donya pungkasan.

Negara: Inggris

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan Dheweke bojo dados kapten timnas Inggris Steven Gerrard. Dheweke iku salah siji saka garwa ndhuwur antarane kabeh pemain bal-balan saka tuwung donya iki. Dheweke nduweni wujud awak becik karo pangukuran 36-24-34. Dhuwur dheweke 5 ft 9 in. Dheweke fashion model lan fashion pawarto. Dheweke nduwe sikil becik lan dipikir banget panas.

Kegiatan saiki: Dheweke nyerat kolom mingguan kanggo Daily Mirror judul "Go Shopping karo Alex Curran".

9. Deniella Semaan

Umur: Dheweke wis njupuk manungsa waé kanggo iki tuwung donya ing umur dheweke 39 Dheweke lair ing 4 Juni 1975

Negara: Lebanon

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan Dheweke partner Spanyol pemain bal-balan populer Cesc Fabregas. Lagi gendakan wiwit Juni 2011. Loro-lorone mau padha melu kanggo wong beda. Daniella nikah Ex-bojomu Elie Taktouk lan Cesc iki ngramut hubungan karo kanca kanak-kanak Carla Garcia. Banjur Daniella lan Cesc ketemu ing London. Akeh wong miturut omongane uwong Daniella kanggo breacking munggah sadurunge Cesc lan Carla sesambetan. Daniella bakal ndhuwur MILF WAGs iki tuwung donya bebarengan karo Shakira. Dheweke wis dipikir gedhe lan tokoh panas.

Kegiatan saiki: Dheweke wis 2 anak saka garwané sadurungé lan Cesc lan dheweke nduweni girl bocah.

10. Ann Kathrin Brömmel

Umur: Dheweke saiki 23 Dheweke lair ing Deceber 6, 1989.

Negara: Geramany

hot women in world cup

Apa dheweke tak / pikantuk kawigatosan: Ann punika model Jerman lan penyanyi. Dheweke kanca cah wadon janjeni pemain bal-balan Jerman Mario Gotze. Padha ketemu saben liyane ing 2012 lan wiwit pacaran. Dheweke wis akeh panas foto saka iku ing internet lan katon dadi panas. Dheweke temtunipun arep kanggo narik kawigaten wong karo tokoh becik dheweke. Kegiatan saiki: Bubar dheweke wis nulis blog ing fashion, music etc.

Ana akeh crita lucu konco Piala Donya FIFA lan kabeh crita sing bisa direkam lan disimpen dening foto lan video. Yen sampeyan perlu sawetara pribadi kanggo ngreksa sing pengeling-eling seneng, nimbang Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) , kang kuat nanging gampang kanggo nggunakake video editor / Edo kanggo pangguna mung miwiti metu. Download versi nyoba gratis ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Top