Kabeh TOPICS

+

Carane Edit mp4, MKV, FLV, MOV lan Mula Words karo VirtualDub

Nalika sampeyan ngerti, VirtualDub, minangka ngadeg-piyambak, ora bisa nangani MP4, MKV, FLV, MOV utawa file sanesipun AVI. Nanging ana lagi isih cara kanggo mbukak karo piranti lunak editing video iki. Saiki nyoba metu telung macem-macem cara ing ngisor iki kanggo nggunakake format file liyane minangka input ing VirtualDub liyane saka AVI.

Cara 1: Nggawe script AVISynth

Yen sampeyan ngerti carane carane nggunakake AVISynth, sampeyan mung bisa mbukak macem-macem format video ing VirtualDub. Sejatine, kerjane kaya iki: Pisanan, sing nggawe document teks prasaja karo printah khusus, disebut script. Printah iki nggawe referensi kanggo video siji utawa luwih lan saringan pengin mbukak ing wong-wong mau. Sawise sing mbukak VirtualDub lan bukak file script. Banjur VirtualDub ora weruh sing AVISynth apa ing latar mburi, nanging mikiraken iku langsung mbukak file AVI saring. Saiki ayo kang ndeleng carane nggawe Piandel kelakon:

1. Instal K-lite codec Pack lan nganyari FFDShow

Page, mesthekake yen file target playable ing Windows Media Player. Supaya sampeyan kudu nginstal codecs perlu kanggo komputer. K-lite codec Pack kang tansah menehi codecs anyar lan lengkap mung nggoleki. Sampeyan bisa milih versi cocok lan milih codecs sing perlu.

Banjur mbukak file video target karo Windows Media Player lan ngirim muter. Yen ora, sampeyan kudu nganyari FFDShow Panjenengan kanggo versi paling anyar.

2. Instal AVISynth

Banjur ngundhuh lan nginstal AVISynth , lan obah kabeh opsi sak instalasi.

3. Nggawe Script AVISynth

Mbukak Notepad. Ngetik DirectShowSource ("c: \ locationto \ video.mp4") . Banjur ngganti c: \ locationto \ video.mp4 karo lokasi menyang berkas video (klik-tengen file video kanggo gain lokasi). Banjur pindhah menyang "Gambar"> "Save as"> "Save as Koleksi: Kabeh file" lan jeneng file video minangka video.avs . Sampeyan saiki bisa ngimpor file video.avs ing VirtualDub.

edit mkv,mp4 in virtualdub

Video tutorial: Nggawe script AVISynth

Cara 2: Download Plugins kanggo macem-macem format

Plugins uga bisa nangani loading format file beda. Sampeyan bisa ngundhuh plugin sing perlu, lan unpack menyang folder plugin VirtualDub. Nanging elinga yen sing Plugins mung ngijini sampeyan kanggo mbukak format file tartamtu. Sampeyan ora bisa nyimpen sing file ing MP4, MOV, FLV lan format liyane, nanging ing AVI. Kene loro Plugins sing disaranaké:

# 1.  ffmpeg Driver Input : plugin iki adhedhasar, minangka jeneng uga suggest, saka Pustaka ffmpeg. Bisa nangani 31 format file beda, antarane wong-wong mau sing MP4 populer, MKV, FLV, MOV, RM, RVMB, WMV lan TS.

edit mkv,mp4 in virtualdub

# 2. fccHandler : Sampeyan bisa nangani MPEG-2, FLV, WMV, MKV, FLC uga AC-3 ACM codec. Nanging, website kasedhiya ing wayahe kanggo sawetara alasan. Nanging ana rong mirrors karo kuwi: pangilon 1 , Mirror 2 .

Cara 3: Convert MP4, MKV, FLV, MOV lan format kanggo AVI

Cara liya kanggo ngowahi MP4, MKV, FLV, MOV lan format ing VirtualDub kanggo Ngonversi menyang AVI supaya sampeyan bisa ngimpor media menyang aplikasi. Wondershare Video Converter Ultimate program disaranake sampeyan bisa digunakake kanggo tugas iki.

wondershare video converter
  • • Gampang Ngonversi MP4, MKV, MOV, FLV lan format kanggo AVI.
  • • Setel setelan video kayata codec, tingkat dicokot, résolusi sing perlu.
  • • Ngatur video trimming, nugel, puteran, nambah efek, etc.
  • • kacepetan konversi paling cepet karo ora mundhut kualitas.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6

1. Tambah file video kanggo program

Nambah file video dhateng program kanthi ngeklik "Tambah File" kanggo nelusur direktori lokal utawa fitur seret lan selehake trep.

edit mkv,mp4 in virtualdub

2. Pilih AVI minangka format output

Banjur mung klik "Output Format" dhaptar gulung-mudhun lan pilih AVI minangka format output. Sampeyan uga bisa netepake ngodhe ing pindah-kaya "Setelan" pilihan, minangka ditampilake ing gambar.

edit mp4, mkv in virtualdub

3. Miwiti proses konversi

Klik "Convert" nalika kabeh siap banjur konversi bakal rampung kanthi otomatis. Sampeyan bisa nemokake file diowahi kanthi ngeklik "Open Folder".

edit mp4, mkv in virtualdub

Saiki sampeyan bisa mbukak macem-macem jinis video ing VirtualDub, mung nggawe nggunakake piranti lunak iki kanggo nindakake sawetara editing video sing kaya. Yen sampeyan ora arep nglampahi kakehan wektu panggolekan format kanggo VirtualDub, sampeyan bisa nyoba metu VirtualDubMod , sing ndhukung format luwih kaya MP4 lan MKV (Nanging durung dianyari dening pangembang wiwit 2005), utawa liyane alternatif VirtualDub .

Top