Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Tambah SRT kanggo MKV

Carane Tambah SRT kanggo MKV

Kemungkinan sing sampeyan pengin nambah SRT video MKV. Gabung subtitles SRT karo file MKV iku bener ora supaya harder saka sampeyan mikir anggere sampeyan nemokake alat tengen kanggo nindakaken. Ing tutorial iki kene, aku bakal njlèntrèhaké carane masang permanen file subtitle SRT menyang berkas matroska .mkv rinci.

Piranti lunak aku nggunakake Wondershare Video Converter ( Video Converter Ultimate for Mac ). Ora mung rate video, app iki wis diwenehi fungsi liyane. Nambahake subtitles SRT sembarang file video iku salah siji saka sawijining fitur kelangan. Supaya sampeyan bisa nggunakake minangka SRT gedhe kanggo MKV rate kanggo panjenengan bisa nggabung subtitles SRT karo MKV file effortlessly. Sawisé iku, sampeyan bisa seneng isi digital apik karo subtitles nang. Kanthi bantuan saka iku, ngerti video manca utawa film luwih apik. Sing carane.

Download Win Version Download Mac Version

1 Impor MKV file kanggo SRT iki kanggo MKV rate

Download, nginstal lan mbukak app iki. Banjur mbukak file MKV Wanted kanggo nambah subtitles SRT. Menyang "Convert" tab> "Tambah File" pilihan kanggo ngimpor file MKV sing arep nambah subtitles. Yen file MKV sing ing tangan, mung nyeret menyang app iki.

 join srt to MKV

2 Gabung SRT karo MKV

Ing garis file video, kenek "Edit" tombol. Ing melototke munggah antarmuka editing, ana papat tab ing sisih kiwa. Lan kang pungkasan iku "Subtitle" tab. Cukup klik iku, lan banjur ngimpor file SRT lokal kanthi mbukak "Subtitle" dhaftar gulung-mudhun. Yen perlu, sampeyan uga bisa nindakake sawetara setelan kaya ukuran lan werna etc Nalika kabeh ok, namung mejet "OK".

 srt to MKV converter

Wigati: app iki ngidini sampeyan kanggo ndeleng efek ing wektu nyata. Kawitan kenek item video bar ing panel kiwa, banjur pencet "Play" tombol ing jendhela pratayang ing sisih tengen.

3 Convert SRT kanggo MKV

Sawise sampeyan gawe marem efek video, sampeyan bisa ngèkspor berkas anyar mung kanthi mencet "Convert" tombol. Nanging, ana salah siji bab sing kudu sok dong mirsani. Sampeyan kudu nggawe manawa format output iku MKV, utawa sampeyan kudu milih saka dhaftar format output. Kanggo nindakake, klik mung lambang format ing "Output Format" panel kanggo mbukak jendhela format output lan banjur pindhah menyang "Format"> "Video"> "MKV". Kanggo nemokake file anyar sawise konversi, sampeyan bisa klik "Open Folder" tombol ing antarmuka utama. Mung kudu nyoba!

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top