Kabeh TOPICS

+
s

Top 10 Video Capture Software 2015 kanggo Win / Mac

Iku kanggo nyatet yen motret video wis tansah tresna dening kedhaftar lan kanggo alesan padha iku program sing wanted dening wong lan tansah nyawang kanggo. Penggunane ora mung nggunakake program iki kanggo ngupload video sing digawe dening wong-wong mau kanggo umum platform media sosial nanging uga priksa manawa iku digunakake kanggo sawetara tujuan liyane uga. Tutorial iki kabeh babagan Jupuk video program lunak paling saka taun 2015 lan pengguna uga bakal njaluk informasi babagan program iki rampung.

Part 1: Top 5 Video Capture Software 2015 kanggo windows

Minangka windows OS sing paling umum sing iki digunakake kabeh ndonya ngisor iki dhaftar panjarwa ndhuwur 5 Jupuk video program piranti lunak kanggo windows:

1. Ezvid

http://www.ezvid.com/

★★★★ ☆

Iku sing paling apik lan negara program seni kang nggawe manawa pengguna nemu ora mung asil paling apik nanging uga motret video digawe gampang kanggo pangguna ing gati. Tingkat sakabèhé iku gedhe lan iku kudu ngundhuh kanggo nepaki waé.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

Jupuk video 2. Mov AVI

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0075629QK/ezvid02-20

★★★★★

Iku uga salah siji pemain kang nggawe manawa pengguna nemu asil paling apik nalika nerangake motret video lan Tingkat program ngandika kabeh ing proses paling. Fitur ditempelake wis dipilih ing kawitan pangguna.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

3. Wondershare video recorder

http://www.wondershare.com/pro/video-converter-ultimate.html

★★★★★

Iku kanggo nyatet yen recorder Wondershare Video mung program sing wis ditempelake ing dhewe negara video convertor seni uga kanggo nggawe manawa pengguna nemu fasilitas paling apik ing gati. Iku uga kanggo nyatet yen URL download kasebut iku kang ndherekake kanggo oleh asil paling apik ing gati lan manawa sing paling diwenehi kanggo sistem ing pitakonan. Pengguna ngirim Wigati yen Wondershare Video Convertor Ultimate wis diundhuh banjur recorder Video Wondershare wis diinstal kanthi otomatis. Wondershare Video convertor pokok ndhukung 4K lan HD teknologi karo fungsi editing; kobong, ngundhuh, nindakake lan streaming video manggon karo bantuan saka TV. Path recorder video menu> video recorder.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

4. Hyper Cam

http://www.hyperionics.com/hc/

★★★ ☆☆

Mung alesan sing program iki wis Tingkat kurang amarga kasunyatan sing pengguna ora mung ketemu angel kanggo nggunakake program iki, nanging wis ora wis dikembangaké kanggo kedhaftar anyar lan mulane iku kurang kabeh fungsi sing penting kanggo video program Jupuk. Nanging iku kanggo nyatet sing isih program dianggo ing sawijining banget paling apik lan ndadekake manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara saka asil seni ing hubungan kanggo Jupuk video lan ngrekam sing dibutuhake.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

5. Camtasia Jupuk video

https://www.techsmith.com/camtasia.html?gclid=CM_167ebkccCFQkHvAodLBQEoA

★★★★ ☆

Kanggo karya rampung ing proses gampang kang menehi saran kanggo nggawe manawa pengguna ngirim njaluk program iki kanggo priksa manawa sing paling lan negara saka fitur seni sante lan pengguna uga nemu karya rampung ing gaya lan kelas. Kanggo nggawe nggunakake paling saka program iku uga menehi saran kanggo ngundhuh Panuntun sing kasedhiya online kanggo pangerten luwih apik lan kanggo seneng fitur sing ora kasedhiya ing panggenan liya.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

Part 2: Top 5 Video Capture Software 2015 kanggo Mac

Iku kanggo nyatet sing loro saka windows Mac uga salah siji saka OS paling digunakake ing donya lan kanggo alesan sing padha iku kanggo nyatet sing pengguna ngirim nggawe manawa Jupuk video paling ora mung diinstal nanging digunakke uga . Nang bagian iki tawaran karo ndhuwur program Jupuk 5 video kanggo Mac.

1. Jing

www.techsmith.com/jing.html

★★★ ☆☆

Iku program sing wis dijupuk pasar dening badai lan ndadekake manawa fitur paling kasedhiya kanggo penggunane sing arep nggawe manawa pengalaman Jupuk video liwat Mac tetep paling apik lan negara saka gambar. Kanggo oleh asil paling apik iku uga kanggo nyatet sing pengguna ngirim nggawe manawa paling guide sing uga kasedhiya liwat URL kasebut ing ndhuwur diundhuh supaya Jeksa Agung bisa ngetokake wis tau ngadhepi ing gati lan pengguna nemu sing paling apik lan negara proses seni Jupuk video karo ease.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

2. pamuter wektu cepet

https://www.apple.com/my/quicktime/download/

★★★★★

Iku pamuter resmi sing wis dibukak dening Apple Inc. lan bisa gampang diundhuh. Tingkat dhuwur nggambarake sing penggunane sing ora mung seneng karo functionalities nanging uga arep nggawe manawa sing paling wis dikirim menyang wong-wong mau lan Apple Inc. temtunipun tansah janji iku ndadekake kanggo kedhaftar lan kanggo alesan sing padha pamuter kudu instalasi liwat Mac.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

3. Wondershare video recorder

http://www.wondershare.com/mac-video-converter-ultimate/

★★★★★

Amarga negara fitur gambar lan struktur sakabèhé sing wis ditempelake ing convertor iki kedhaftar wis dirating iku dhuwur lan temtu iku program lunak Jupuk video paling apik ing daftar iki. Fitur lan methodologi sing paling apik lan kanggo alesan sing padha iku kanggo nyatet sing pengguna ngirim nggawe manawa paling apik lan negara saka program seni mung bisa sante yen Panuntun sing kasedhiya ing URL kasebut sing maca lan mangertos.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

4. ngrekam layar Robot Lite

https://itunes.apple.com/my/app/screen-recorder-robot-lite/id731892898?mt=12

★★★ ☆☆

Kanggo njaluk paling metu saka pengalaman Jupuk video ing hubungan kanggo kedhaftar linuwih iku kanggo nyatet yen pangguna ngirim priksa manawa program mau bakal didownload menyang priksa manawa pengguna nemu asil paling apik lan proses sakabèhé dadi Gamelan lan gampang ing proses paling. Pengguna ngirim uga priksa manawa program digunakake minangka saben pedoman nemu sing paling apik.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

5. Apowersoft

http://www.apowersoft.com/free-online-screen-recorder

★★★★ ☆

Alat iki ndadekake Jupuk video sing gampang lan prasaja lan uga ndadekake manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara saka fungsi seni sing paling apik lan sing ditempelake ing kuwi cara kang ndadekake video ngrekam gampang lan prasaja. Program punika paling apik kanggo nggawe manawa pengguna nemu kualitas output paling apik uga.

Top 10 best Video Capture Software 2015 for Win/Mac

Top