Kabeh TOPICS

+

Top 5 tips sing perlu ngerti bab layar recorder pro

simple screen recorder

Recorder Layar pro wis dianggep minangka salah siji saka pribadi ngrekam layar paling linuwih kanggo nggawe manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara saka asil seni ing gati. Iku uga kanggo nyatet yen recorder Layar pro iku program sing wis dirating dhuwur dening kedhaftar lan iku kabeh amarga kasunyatan sing kedhaftar duwe pengalaman Highly positif nalika nerangake program iki. Nanging iku ora mung program sing dianggep minangka alat sing paling kuat ing gati. Sisih terakhir saka tutorial uga bakal ngrembug alat luwih kuat sing pengguna bisa ngundhuh ing gati.

Kaluwihan saka recorder Layar pro

Pisanan lan alesan utomo kanggo nggawe manawa recorder layar cepet diundhuh lan ditempelake punika kasunyatan sing wis digawe dening daya saka Apple Inc. kang ndadekake manawa paling apik lan negara saka asil seni sing diduweni ing hubungan kanggo rekaman layar lan casting. Iku uga bakal nggawe manawa pengguna perlu kanggo njaluk karya rampung ing gaya lan kelas karo bantuan saka sing paling apik lan paling majeng teknologi sing wis ditempelake ing pamuter.

Top 5 tips you need know about screen recorder pro

Top 5 Tips bab recorder Layar pro

Ing ngisor iki sing ndhuwur 5 tips sing pengguna kudu nggawe manawa sing tansah ngiring supaya kasil sing paling kui lan ngrekam layar ora match kanggo program iki. Iku uga kanggo nyatet sing paling saka kedhaftar wis dirating program ngaruh berkas iki ora saka tingkat optimal lan iku kabeh amarga kasunyatan sing tutorial sing teka karo program sing tau arahan.

1. Bukak saka recorder

Ing pita ing ndhuwur program iku alat sing paling yen wis digunakake ing proses sing wis dianggep minangka paling apik kabeh kaping .Punika mila kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa recorder wis dibukak saka pita tinimbang tengen ngeklik sistem tray con banjur milih recird saiki pilihan. Iku uga bakal nggawe manawa program digunakake ing proses optimal lan masalah sakabèhé saka rekaman lan wiwitan saka kedadean sing uga mantun bebarengan lan kanggo kabeh.

Top 5 tips you need know about screen recorder pro

2. katrangan Setelan

Iku uga salah siji sing paling lan negara fitur program seni kang ngidini pangguna kanggo nggawe manawa tulisan sing diselehake ing layar video minangka saben perlu lan dikarepake pangguna. Posisi gawan saka tulisan ndhuwur video kang ora disenengi dening paling kedhaftar lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing pengguna ngirim nggawe manawa tulisan lan subtitles diselehake minangka per mbetahaken pengguna:

Top 5 tips you need know about screen recorder pro

3. Area watara mouse

Ditempelake fungsi ing program uga ngidini pangguna kanggo nggawe manawa wilayah watara mouse dipilih lan paling apik lan negara fitur program seni sante kanggo gedhe ngluwihi. Iku uga bakal ngidini pangguna kanggo nggawe manawa pointer mouse ing video sing direkam uga kontrol lan kasil sing paling kui ing gati. Sakabèhé fitur sing wis ditempelake ing video recorder pro punika nggunakake gedhe lan ing bagean ngrekam pengguna uga bisa nggawe manawa sawetara fitur liyane sing uga nelik kanggo njaluk liyane lan nang visibilitas nalika nerangake program.

Top 5 tips you need know about screen recorder pro

4. diowahi ukurane saka wilayah ngrekam

Anyar lan versi dianyari program ndadekake manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara fitur seni area Ngowahi ukuran. Iku uga ndadekake manawa pengguna nemu asil paling apik lan kedadean sakabèhé saka diowahi ukurane layar dadi gampang lan bisa nampa uga. Ngalahake ing pinggir sing digunakke ing gati kanggo nggawe manawa pengguna nemu karya rampung cepet lan output video paling kui karo ease lan kepuasan.

Top 5 tips you need know about screen recorder pro

Area 5. Performance

Wilayah kinerja program iku salah siji sing bisa digunakake kanggo nggawe manawa kinerja sakabèhé saka program ngatur ing proses sing paling apik. Iku uga kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa fitur digunakake kanggo njaluk liyane printah ing program lan uga kanggo nggawe manawa video utawa ing tembung prasaja rekaman sing wis digawe iku salah siji sing paling apik saka kabeh kaping.

Top 5 tips you need know about screen recorder pro

Solusi liyane kuat layar ngrekam lan video

Wondershare Video Convertor Ultimate iku pokok lan solusi sing paling apik sing kasedhiya ing pasar kanggo mesthekake yen sing paling lan kasil paling majeng kui tanpa masalah lan masalah. Iku uga kanggo nyatet sing pengguna ngirim uga priksa manawa program wis diundhuh lan diinstal sepisanan minangka versi nyoba kanggo njaluk iku rampung lan pengguna ngirim uga priksa manawa sing poin punika dianggep nalika program lagi diundhuh.

Top 5 tips you need know about screen recorder pro

  1. Program nerangake karo dibangun ing video recorder saged njupuk video ing sembarang definisi pengguna kepengin menyang download. Instalasi program utama ndadekake manawa video recorder uga diinstal Empu ora musuhan kapisah kang ndherekake.
  2. Ing Ultra HD lan format 4K mentas dibukak uga didhukung dening program nggawe paling apik ing pasar.
  3. Pengguna uga bisa diowahi, download lan stream video kanggo TV lan Empu iku lengkap video related Suite sing kasedhiya kanggo pangguna.
  4. Konversi uga tugas liyane sing dileksanakake 30x luwih cepet minangka dibandhingake kanggo program genre padha.
  5. Dhukungan DLNA uga wis ditempelake ing kang ndadekake manawa pengguna nemu kasil paling apik ing hubungan kanggo Xbox lan piranti adhedhasar tech related.
Top