Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Download VirtualDub MPEG2 & Gunakake kanggo Compress MPEG2 Videos

Download VirtualDub MPEG2 & Gunakake kanggo Compress MPEG2 Videos

VirtualDub video alat Jupuk / Processing free kanggo Windows platform (2000 / XP / Vista / 7). Lan VirtualDub MPEG-2 sing dimodifikasi VirtualDub sing ndhukung MPEG-2 ngimpor Originally. Nanging, mung minangka penulis ngandika: "Iki lunak wis amoh lan bakal ora ana maneh dianyari Kanggo MPEG-2 lan support WMV ing VirtualDub paling anyar, cobanen Plugins sandi (MPEG-2 plugin kanggo VirtualDub 1.8.1 utawa ndhuwur - dening editor). ".

Ngundhuh lan nginstal VirtualDub MPEG-2

Sampeyan bisa download VirtualDub MPEG-2 kene extract file menyang folder. Saiki sampeyan njaluk piranti lunak pangolah video karo MPEG-2 video ngimpor didhukung. Kanggo mbukak VirtualDub MPEG-2, klik kaping pindho VirtualDub.exe.

Carane Gunakake VirtualDub MPEG-2 kanggo Compress Gedhe MPEG-2 Videos

VirtualDub-MPEG2 wis dibangun kanggo bisa nganggo video mpeg2, kayata Digital nuduhake TV, file DVD un-ndhelik (* .vob) lan file video iki biasané ing ukuran amba. Saiki sampeyan bisa compress mau nggunakake VirtualDub MPEG-2.

VirtualDub MPEG-2 Tutorial Langkah 1: Setel Up komprèsi Video

Mbukak file video MPEG-2 liwat berkas sacara / Open video ..., banjur pindhah menyang Video / komprèsi kanggo ngowahi munggah dialog ing ngisor iki.

virtualdub mpeg2

Minangka tampak, pilih xvid MPEG-4 codec lan klik tombol Ngatur kanggo nggawe setelan Xvid.

virtualdub mepg2 tutorial

Wigati: Yen komprèsi punika mateni, ngalih menyang mode Processing Full kapisan ing menu Video.

VirtualDub MPEG-2 Tutorial # 2: Setel Up Audio komprèsi

Persiyapan komprèsi Audio padha komprèsi video, pindhah menyang Audio / mode Processing Full, lan maneh Audio / komprèsi kanggo mbukak dialog, ngendi MPEG Layer-3 dianjurake.

VirtualDub MPEG-2 Tutorial # 3: Mulai Compressing

Saiki iku wektu kanggo miwiti proses video, punika cara:

  • 1. Menyang Gambar Menu
  • 2. Pilih Simpen minangka AVI ...
  • 3. Pilih ngendi sing arep kanggo nyimpen AVI lan jeneng iku.
  • 4. Klik Simpen.

Ing VirtualDub MPEG-2 perlu sawetara wektu kanggo compress video. Luwih gedhe file video, maneh. Nanging VirtualDub MPEG2 iki minangka piranti lunak pangolah video cepet. Njupuk tuwung saka warung lan santai. Sawise rampung, nggunakake pamuter video favorit kanggo ndeleng asil Compressing.

Yen sampeyan ora kaya VirtualDub MPEG-2 lan kaya kanggo nemokake sawetara editors luwih kuat, sampeyan bisa nyoba Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) , sing ndhukung Windows lan Mac OS karo kompatibilitas dhuwur input lan output format. Antarmuka tuntunan-gaya lan desain intuisi bakal mbantu kanggo compress video utawa operasi editing liyane gampang lan lancar. Coba dina dening ngundhuh versi nyoba gratis ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top