Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Apa Need for Video Editing: Video Editing Wear

Apa Sampeyan Need for Video Editing: Video Editing Wear

Editing video dadi populer saiki. Ing awal banget, mung profesional apa editing video. Saiki, karo maju ing editing lunak video, kabeh wong bisa nggawe film kaya pro. Karo sawetara peralatan editing video prasaja, editing video wis dadi gampang!

Banjur, apa sing perlu kanggo editing video? Njaluk sawetara gagasan kene.

Dhasar Wear Video Editing Needed for Video Editing

1. Komputer

Sejatine, sampeyan perlu komputer kanggo mbukak software supaya minangka kanggo ngowahi video. Iku disaranake sing njaluk komputer banget anyar karo gedhe hard drive (kanggo nyimpen video) lan inti prosesor dual (kacepetan dhuwur komputer mlaku). Saiki, editing video ing piranti kaya iPhone, iPad, iPod, telpon Android lan tablet, etc. Yen sampeyan entuk siji, sampeyan bisa uga ngowahi video ing piranti ing Go!

2. Video motret Bakeware

Supaya ngowahi video, page, sampeyan kudu njaluk video. Kanggo motret video, sampeyan bisa salah siji nggunakake camcorders, DVs, utawa njupuk video karo telpon. Camcorders sing disenengi amarga padha bisa mbantu njupuk video sing luwih apik. Camcorders sing njupuk luwih murah saiki lan njaluk sawetara tips camcorders milih lan pilih salah siji kang paling cocok kanggo sampeyan.

3. Video Editing Software

Paling komputer teka karo piranti lunak editing video free. Yen sampeyan pangguna Windows, sampeyan bakal duwe Windows Live Movie Maker lan yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bakal njaluk iMovie. Sampeyan bisa njaluk sawetara tips Carane Gunakake Windows Live Maker Movie lan Carane Gunakake iMovie sadurunge sampeyan miwiti.

Yen sampeyan mikir fungsi editing video sing winates ing editors video free lan kepenginan sawetara luwih apik, kene kita Highly Rekomendasi Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) . Iku kuat lan gampang kanggo nggunakake program sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi loro SD & HD klip video ing ease lan nggawe film Hollywood-gaya karo siap-kanggo-nggunakake arepe lan efek. Iku banget gampang kanggo wiwitan kanggo menehi video muter. Kejabi, sampeyan bisa langsung upload video menyang YouTube kanggo enggo bareng karo kulawargané lan friends.Download versi nyoba gratis editing video kuat ing ngisor iki kanggo ngowahi video dina!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top