Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Maker Movie for Kids: Teach Kids Priksa Movie

Maker Movie for Kids: Teach Kids Priksa Movie

Karo nambah movie lunak Edo kasedhiya ing pasar, iku luwih gampang saka tau sadurunge miwiti ing donya editing video. Nanging, sampeyan uga isih nemokake iku hard kanggo njaluk Edo film sing tepat kanggo dicekel bocah. Kadung iki mulo cilik, cobanen Edo movie Handy kanggo dicekel bocah kene: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Iku fitur gampang-kanggo-kokwaca antarmuka lan seret lengkap lan nyelehake support, lan dicekel bocah bakal seneng kanggo nggawe film fun nggunakake naivety lan kreatifitas dhewe. Apa liyane, aplikasi iki uga mbantu dicekel bocah sinau sawetara unsur dhasar ing editing video, supaya padha bisa mlumpat dhateng apps luwih rumit gampang ing mangsa.

Program iki salib-platform, ngundhuh piranti lunak nengen kanggo sistem operasi, lan banjur instal ing komputer. Guide ngisor iki bakal musataken ing versi windows. Mriksa metu saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Pandhuan njupuk Windows gambar, nanging versi Mac dianggo saklawasé padha.

1 Impor video seret-n-gulung

Editor video kanggo dicekel bocah nawakake cara cantik gampang lan cepet kanggo ngimpor video: prasaja seret-n-gulung, sanadyan iku uga ndhukung cara kaya ngeklik "Impor" utawa "Tambah File" kanggo nelusur folder file.

Nalika kabeh file diimpor, padha bakal nampilake minangka gambar cilik ing panel kiwa. Ya, cilik tinimbang tampilan dhaptar, supaya dicekel bocah bisa cepet golek video padha arep tinimbang maca judhul rumit.

movie making for kids

2 Sunting video nggunakake Timeline lan editing panel

Boten kados program editing video non-linear liyane, kang nggawe video nyunting karya mboseni lan wektu-akeh, Edo video iki kanggo dicekel bocah fitur banget intuisi editing timeline video lan sisih-sisih kanthi-pratinjau jendhela. Supaya dicekel bocah bisa kanthi gampang fokus apa lagi nggawe, lan apa padha ndeleng apa padha njaluk.

Maneh, ing panel editing, iku bisa ora luwih gampang kanggo nindakake video suntingan kaya puteran, flipping, nugel, ganti volume, ngatur padhange, etc. amarga mung melu klik mouse utawa operasi seret lan selehake prasaja.

video editor for kids

Piranti lunak editing video kanggo dicekel bocah malah menehi tangan-on Cithakan kanggo nggawe mawerna-werna lan nglipur ngarep film. Kanggo aplikasi efek visual, prasaja Pick sumber becik ing tab Efek, banjur seret menyang klip sing dipengini.

easy video editing software for kids

3 Publish video online

Nalika nggawe video rampung, dicekel bocah bisa klik "Nggawe" kanggo output video ing macem-macem cara. Panggolekan iku ing YouTube kanggo enggo bareng karo wong pilihan apik lan bisa ngrambah langsung saka program iki. Yen dicekel bocah arep kanggo muter ing piranti hotspot kaya iPad, program iki nyimpen musuhan saka configuring output kanggo piranti dening nyediakake format prasetel langsung. Malah ngidini kanggo ngobong DVD video ing menit kanggo muter ing sembarang DVD pamuter dewekan utawa TV.

best video editing software for kids

Sing kabeh carane nggawe film apik tenan nggunakake Edo video iki kanggo dicekel bocah. Ora bisa ngenteni kanggo nyoba iku dhewe? Download nyoba free ngisor saiki.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top