Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Home Video Editing Tips - Carane Priksa Great Ngarep Movie

Home Video Editing Tips - Carane Priksa Great Ngarep Movie

Akeh wong duwe camcorders lan njupuk akèh film lan arep kanggo ngreksa ngarep film kanggo pengeling-eling langgeng dawa. Yen ngene kaya kanggo nggawe sawetara film ngarep sing bisa nyathet lan disenengi dening kulawargané, nyoba kanggo tindakake tips ngarep video editing ing ngisor iki.

Tips ngarep video editing luwih apik ngarep nggawe film

1. Ngerti camcorder uga

Priksa manawa sampeyan banget menowo camcorder sadurunge ngrekam supaya sampeyan bisa njupuk video apik lan foto. Yen sampeyan ora, maca manual shooting lan laku sadurunge sampeyan arep kanggo njupuk video film ngarep.

2. Priksa rencana movie ngarep

Tetep wonten ing pikiran apa film ngarep wis arep dadi nengsemake lan mbayar manungsa waé akeh kanggo isi. Lan nalika ngrekam video, njupuk rencana menyang wawasan. Kanthi mengkono, sampeyan bisa nggawe film ngarep luwih manéka warna takson.

3. Jupuk video apik

Priksa manawa video duwe kathah cahya lan ora surem. Lan eling saka swara ing latar mburi, lan nyoba kanggo ngontrol iku okehe. Kejabi, nyoba kanggo njupuk pemandangan saka sudhut sing beda.

4. Tambah efek editing video

Nalika sampeyan lagi nyunting film nggunakake sawetara piranti lunak editing video , sampeyan bisa motong, pamisah, muter, video pamisah sadurunge utawa sawise nggunakake PIP, Langsung-Motong, Ngadhepi Off efek, nanging ora nggunakake akeh banget efek transisi.

5. gabungan potret lan video bebarengan

Kanggo nggawe video ngarep luwih lanjut, sampeyan bisa masang some photos isih video utawa nggunakake sawetara efek video linuwih kayata Gambar ing efek Gambar ing iMovie . Padha mesthi bakal nggawe sampeyan video liyane menarik.

6. Aja nggawe video ngarep dawa banget

Paling video ngarep sing dawa lan mboseni. Nanging, wong biasane ora kaya kanggo ndeleng banget trifle. Supaya video ngarep cendhak, manis lan atraktif. Njaluk sing pemandangan sing paling apik lan discard iku ora pati penting.

7. Njaluk sawetara banyolan

Iklan TV sukses apik karo banyolan lan nggawe wong seneng. Nambah sawetara banyolan video ngarep bakal nggawa wong-wong mau kanggo tingkat sabanjuré enggal. Sampeyan bisa nemokake video lucu sawetara online lan nemokake sawetara inspirasi saka wong-wong mau carane nggawe video lucu lan atraktif.

Elinga yen video ngarep gedhe kudu singkat, lucu, singset lan gampang kanggo nonton. Kene mung prasaja video ngarep tips editing. Ing ngisor iki versi nyoba Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) (Windows lan Mac versi), kang bisa entuk kabeh impen bab piranti lunak editing video.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top