Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > lilin - Carane Gunakake Free Video Editor lilin kanggo Edit Videos

Lilin - Carane Gunakake Free Video Editor lilin kanggo Edit Videos

Lilin iku bobot cahya nanging kinerja dhuwur lan editing video fleksibel, komposisi lan efek khusus lunak. Lan ndhuwur kabeh, iku editor video gratis kanggo loro nggunakake komersial lan pribadi. Lilin bisa nggawe efek khusus 2D & 3D lan bisa ing loro mode - minangka aplikasi dewekan lan minangka "plug-in" kanggo video editors / NLEs kaya VirtualDub, Sony Vegas, Adobe Premiere, etc.

Iki njupuk diwiwiti tutorial kanggo lilin. Ing lilin iki tutorial, kita arep kanggo nuduhake sampeyan carane nggedhekake, potong lan telusur video lan gambar, carane nggawe setelan project lan carane nerjemahake video AVI.

Zoom, potong lan gambar telusur kanggo video

Download lilin lan nginstal page. Mbukak software lan Tuduhna Media Files tengen-ngeklik ing panel MediaPool. Nanging iki ora rampung. Kanggo ngowahi video, sampeyan kudu nyeret-n-tempel file media sing dipengini kanggo timeline. Banjur ngalih menyang Video Plugins kanggo seret-n-gulung cepet 3d plugin kanggo trek mung ditambahake.

wax free video editor

Minangka tampak, klik segi telu jejere 3d cepet, sampeyan bakal weruh akeh pilihan kayata Posx, Posz, Cropleft, Cropbottom, etc. Deleng instruksi rincian kanggo nggawe editing ing lilin:

Zoom Video : Klik jam Posz lambang kanggo nyetel mode Keyframming kanggo Linear, banjur ngganti Nilai dening nggandhol liwat mouse zeros lan seret ngiwa / tengen.

Potong Video : Klik Cropleft / Croptop / Cropright / Cropbottom jam lambang kanggo nyetel mode Keyframming kanggo Linear, banjur ngganti Nilai dening nggandhol liwat mouse zeros lan seret ngiwa / tengen.

Pan Video : Klik jam Posx lambang kanggo nyetel mode Keyframming kanggo Linear, banjur ngganti Nilai dening nggandhol liwat mouse zeros lan seret ngiwa / tengen.

Elinga yen sampeyan bisa pratinjau video nalika nggawe setelan ing windows pratayang ndhuwur.

Nggawe setelan project

Pencet F3 utawa klik tombol Setelan Project ing toolbar nggawa serep dialog. Ana, nemtokake jeneng file, nyimpen path lan video opsi, kalebu dimensi video, pigura tingkat, lan klik OK.

how to use wax

Nerjemahake video AVI

Klik tombol panah ijo ing toolbar miwiti nyimpen video kanggo path kasebut ing setelan project. A sawetara menit mengko, sampeyan bakal diwenehi video diowahi.

wax video editing

Kanggo bakal rampung, iki mung awal lilin tutorial. Sampeyan bakal nemokake liyane fitur nalika nggunakake. Mung ngundhuh lilin lan duwe cobi.

Wigati: Yen sampeyan mikir Lilin iku soko rumit, sampeyan bisa nguripake kanggo Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) , kang ngijini sampeyan kanggo ngowahi video karo trek kapisah lan nambah arepe kanggo video, pungkasanipun, Ngonversi video kanggo wae video format sing like.Download versi nyoba gratis Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) (Windows / Mac) ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top