Kabeh TOPICS

+

WMV Splitter: Cut WMV kanggo Saperangan Segmen

Arep ngirim WMV video liwat email nanging ukuran video ngluwihi watesan? Sampeyan ora mung siji sing wis masalah iki. Wong uga kerep ketemu salah siji saka masalah iki, banjur Splitter WMV perlu.

  • Ing WMV video dawa banget upload kanggo YouTube (ngluwihi 15 menit watesan).
  • File video WMV banget gedhe kanggo ngirim liyane. Sampeyan kudu Cut mau menyang bêsik.

WMV Splitter ing Wondershare Video Converter alat becik kanggo pamisah file WMV. Iku ngijini sampeyan kanggo pamisah file WMV gedhe menyang perangan cilik ing file kapisah. Saiki njaluk alat Splitter WMV lan Cut WMV video menyang perangan tanpa mundhut kualitas cepet lan gampang. Versi nyoba WMV Splitter gratis kanggo ngundhuh lan fungsi kebak, nanging video output bakal duwe watermark ing. Sampeyan bisa mbusak watermark lan njaluk technical support free dening ndhaftar piranti lunak.

Download win version Download mac version

Fitur utama Video Converter Ultimate

  • Antarmuka intuisi pamisah file WMV
  • 6 kaping luwih cepet karo multi-pemroses
  • Ora mundhut saka kualitas video
  • Pratayang nyata-wektu
  • Dhukungan pisah WMV, MP4, AVI, MPEG, FLV, lan kabeh populer format
  • Kabeh-ing-siji lunak video: WMV Splitter, WMV Joiner, WMV rate

Langkah-langkah Gampang kanggo Gunakake WMV Video Splitter

Ora instruksi rumit. Namung sawetara klik pamisah file WMV kanggo perangan lan Ngonversi file individu ing salah siji Go.

Langkah 1: Tuduhna file WMV

Sawise diundhuh lan diinstal Video Converter, miwiti lan sampeyan bakal weruh windows utami inggih punika. Klik "Tambah File" tombol kanggo nemokake file WMV ing komputer. Sawise milih file WMV, klik "Open" tombol kanggo nambah menyang program.

split wmv files

Tips : Miturut "Muat DVD" tombol, sampeyan bisa pamisah film DVD lan nyimpen menyang perangan cilik kanggo enggo bareng.

Langkah 2: Cut WMV kanggo perangan

Pamisah file WMV, klik-tengen file sing wis diimpor ing dhaptar banjur pilih "Sunting" pilihan. Jendhela saka WMV Splitter bakal katon lan video bakal miwiti muter kanthi otomatis. Apa sing perlu dilakoni sabanjure kanggo nyetel perangan kanthi nggunakake "Setel titik wiwitan" lan "titik Setel mburi" Paragraf. Nalika babagan disetel, klik tombol gunting kanggo pamisah WMV video.

split wmv to segments

Langkah 3: Mulai file pisah WMV

Saiki milih format kanggo nyimpen pamisah video WMV Panjenengan. Kene WMV isih disetel minangka format target. Supaya sampeyan bakal weruh file pamisah WMV ing dhaftar karo jeneng urut-urutan adhedhasar jeneng asli. Akhire klik "Convert" tombol kanggo miwiti pisah file WMV.

split wmv video

WMV Splitter kanggo Mac

Alat pisah uga klebu ing Splitter WMV kanggo Mac , nanging dianggo rada beda saka versi Windows. Sampeyan perlu kanggo nambah WMV duplikasi kanggo jendhela utami lan pamisah siji mungguh. Ing pungkasan, motong file WMV ing salah siji Go.

mac wmv splitter



Download win version Download mac version

Top