Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > VirtualDub kanggo Mac: Gampang Sunting Video ing Mac

VirtualDub kanggo Mac: Gampang Sunting Video ing Mac

VirtualDub iki Jupuk video lan Processing lunak gratis lan kuat kanggo platform Windows. Liyane saka kang bisa kanggo ngrampungake tugas ngowahi dhasar video kayata compress, motong, mbusak audio, sampeyan uga bisa aplikasi efek khusus kaya nambah subtitles lan liyane. Nanging, yen sing wis ditransfer menyang platform Mac, sampeyan bisa uga kudu alternatif VirtualDub kanggo Mac amarga VirtualDub mung ndhukung OS Windows native.

Minangka gati sing paling VirtualDub kanggo Mac alternatif, Wondershare Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) iku pilihan becik. Piranti lunak iki ngijini sampeyan kanggo ngowahi meh wae file video, audio utawa foto, nggunakake kabeh pribadi editing video umum. Kejabi, sampeyan uga bisa gampang retouch video karo efek kaya Langsung Cut, ngiringake-shift lan akeh liyane. Saiki ayo kang njupuk dipikir cedhak ing fitur utama editor mac video iki gampang kanggo nggunakake durung kuat.

Download Mac Version

Ayo kang mriksa tutorial video page!

Gampang ngimpor meh wae file video

Iki VirtualDub kanggo Mac alternatif ndhukung sakbenere kabeh format video kalebu MP4, FLV, AVI, KABIYESI, 3GP, Amandeep singh Mani singh, MOV, F4V, m4v, MPG, TS lan liyane. Sing artine sampeyan ora kudu menehi hasil karo sembarang 'wis konversi' worries- mung nyelehake punapa mawon sampeyan kudu miwiti!

Antarmuka intuisi lan pangguna-loropaken

Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) uga menehi ruang diatur becik sing ngijini kanggo video, teks lan layering audio. Fitur seret-n-gulung ngijini sampeyan gampang ngakses kabeh, supaya sampeyan ora perlu kanggo ngunggah file media saka folder sing amot. Pratayang jendhela uga klebu ing antarmuka utama supaya sampeyan bisa ndeleng efek nyata-wektu tanpa mbukak pamuter iku.

VirtualDub Video Editor mac

Fungsi editing video kuat

Arep kanggo Cut metu bagean bayangan video? Duwe bar ireng sak video? Aja padha sumelang. Mung ngimpor video kanggo VirtualDub iki kanggo Mac lan wis sampurna. Sampeyan bisa nyetel video nggunakake Kontras, Padhang lan Saturasi opsi mung siji-klik. Uploaded efek video kaya saringan video, arepe, intro / kridit, shift ngiringake, mozaik, ngadhepi mati, Langsung Cut lan liyane sing uga kasedhiya supaya sampeyan bisa nambah video enggal.

VirtualDub Video Editor for mac

Macem-macem pamilihan output

Nalika proses editing wis rampung, sampeyan bisa langsung nyimpen utawa nuduhake tumitah. Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) menehi cara output beda, kalebu enkoding video menyang file format tartamtu sing kompatibel karo meh wae populer seluler telpon utawa piranti hotspot; uploading langsung utawa enggo bareng dhateng YouTube utawa Facebook utawa kobong DVD.

VirtualDub for mac

Saiki download VirtualDub iki kanggo Mac gampang ngowahi video ing Mac!

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top