Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > VideoPad Editor kanggo Mac: professinal Mac Video Editor kanggo Wiwitan

VideoPad Editor kanggo Mac: professinal Mac Video Editor kanggo Wiwitan

VideoPad Editor alat video-editing lengkap-Bintang lan gampang kanggo nggunakake dikembangaké déning NCH Software . Nanging, iku mung dianggo ing PC basis Windows, arep a Editor VideoPad kanggo Mac (Mountain Lion, Lion klebu)? Artikel iki pirso profesional lan gampang for everyone kanggo miwiti VideoPad kanggo Mac: Wondershare Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) . Nanging ndhukung ngimpor kabeh video populer, audios lan foto, lan ngetoake video ing wektu ora. Download Free versi nyoba VideoPad Editor kanggo Mac ing ngisor iki lan mriksa tutorial video page.

Download Mac Version

Kok milih Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) kanggo Mac minangka editor video VideoPad kanggo Mac? Kene alasan.

Sunting ing Ease lan Sabenere

Dirancang kanggo dadi intuisi kanggo nggunakake, Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) loropaken editing lunak video kanggo nggawe profesional looking video ing menit. Nggawe film wis tau wis luwih gampang karo. Ngijini sampeyan nduweni seret lan selehake file kanggo editing gampang ing timeline proyek. Kanggo ndadekake kabeh iku luwih gampang, iku ngeri pindho dibangun ing layar - siji kanggo pratinjau klip dipilih, siji kanggo pratinjau urutan lengkap. Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi gampang mriksa owah-owahan Applied kanggo video lan pulihake maneh.

VideoPad Video Editor mac

Nambah File Media Panjenengan Kaya Pro

Sampeyan sok dong mirsani sing VideoPad menehi efek transisi winates banget. Kadung iki mulo badhan, VideoPad kanggo Mac ngijini sampeyan pindhah menyang tingkat sabanjuré. Menehi 50+ efek visual lan transisi Kejabi suntingan umum kaya trimming, nugel, puteran, judhul, voiceover, etc. Kanggo nambah arepe, efek lan liyane, sampeyan kabeh kudu nindakake iku seret lan culake wong ing panggonan. Karo VideoPad kanggo Mac, sampeyan bisa kanthi gampang nambah wae klip lan ngasilaké asil profesional kualitas ing Mac (Mountain Lion klebu).

Ngisor iki gambar, dipriksa rincian liyane kene .

VideoPad Video Editor for mac

Share Video karo donya

VideoPad kanggo Mac ndadekake ngekspor lan fungsi enggo bareng file video digawe akeh luwih gampang saka tau. Klik Nggawe ing jendhela utama lan sampeyan bakal weruh dhaptar gulung-mudhun: "Nggawe Video", "Ngekspor Piranti", "Ngupload kanggo You Tube" lan "Burning kanggo DVD".

videopad for mac

Supaya kita bisa ndeleng Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) luwih saka Videopad. Maca iki review adil kanggo ndeleng carane wong mikir bab alat iki editing video kuat.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top