Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Video Watermark - Carane watermark Video karo Video utawa Photo

Video Watermark - Carane watermark Video karo Video utawa Photo

Saiki, video liyane lan liyane digunakake ing situs web perusahaan kaya demonstarsi, tutorial, conto, lan nepangaken acara. Nambahake logo minangka watermark bisa nglindhungi hak cipta lan bantuan ningkataké account uga.

Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) iku ora mung alat becik kanggo ngowahi video, nanging uga salah siji saka pribadi lunak video watermark paling kasedhiya dina. Loro saka nggunakake gambar statis kayata logo utawa watermark, iku ngidini kedhaftar kanggo nggawe video watermarks simly ngembangaken video nggunakake Filmora kang Gambar-in-Picture fungsi. Artikel iki bakal nuduhake cara gampang kanggo nambah video utawa gambar minangka watermark video ing Windows. Yen sampeyan pangguna Mac, mung nggunakake editor video Mac kanggo entuk padha.

Download win version

Langkah 1: Tambah video lan file watermark kanggo program

Sampeyan bisa salah siji klik "Impor" tombol ing jendhela utami lan pilih file saka komputer, utawa mung dijupuk video langsung Album ing-program Pangguna karo webcam utawa piranti video-capture liyane. Lunak video watermark ndhukung meh kabeh video lan file gambar format biasa, kayata MP4, WMV, AVI, JPG, JPEG, BMP, PNG, JPG, etc.

drag-an-drop

Langkah 2: Tambah video lan watermark file menyang Timeline

Video latar mburi kudu ing trek video (trek pisanan ing timeline), nalika klip video / Gambar kang digunakake minangka watermark kudu nyeret lan drooped dhateng trek PIP. Banjur sampeyan bisa ngluwihi dadi watermark ing clip padha minangka latar mburi video. Apa sing, sing perlu kanggo nyumerepi mouse ing pinggiran pungkasan klip watermark nganti lambang "Pratitis panah ganda" kursor nuduhake munggah, banjur seret menyang dadi padha video latar mburi.

drag-and-drop-PIP-clip

Langkah 3: Nyetel watermark

Miturut klik kaping pindho ing clip watermark, sampeyan bisa ngatur karo gerakan, posisi, ukuran, wangun uga nambahake tapel wates / Shadow, etc iku.

Gerakan : Pilih saka luwih saka 30 jinis efek gerakan kanggo nggawe watermark animasi. Ana bakal dadi tandha nalika gerakan ditambahake menyang watermark a.

Posisi : Sijine mouse ing clip watermark lan seret ngendi wae ing jendhela pratayang.

Ukuran : Seret Ngalahake sak clip watermark kanggo ngowahi ukurane.

motion

Miturut kiwa ngeklik "Advanced" tab, sampeyan uga bisa ngowahi topeng lan efek klip watermark.

Topeng : Wangun watermark karo klik kiwa kaping pindho ing salah siji saka manéka. Nyetel jembaré gambar utawa dhuwur.

Efek : tab iki ngidini sampeyan kanggo nambah tapel wates, Shadow, muter, loncat karo muter awak lan nambah efek alpha kanggo watermark Panjenengan.

mask

Langkah 4: Simpen video tanggal

Yen wis rampung pangaturan dhewe saka video watermark, klik "Nggawe". Sampeyan bisa nyimpen video tanggal ing meh wae format sing arep kanthi ngeklik "Format". Yen sampeyan arep kanggo enggo bareng video ing YouTube, langsung menyang tab YouTube lan ngupload video tanggal ana. Sampeyan uga bisa nggawe video kanggo piranti seluler lan diobong kanggo DVD kanggo tujuan serep.

how to watermark a video

Uga ndeleng langkah dening langkah video tutorial ing ngisor iki:



Tips : Kejabi watermarks video, Filmora uga menehi fungsi editing video kaya nambah musik latar mburi, foto, efek khusus, etc.

Download win version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top