Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Maker Video Facebook: Carane Priksa Video Facebook

Video Maker Facebook: Carane Priksa Video Facebook

Nggawe video dhewe kanggo Facebook bisa menarik lan sampeyan ora kudu profesional. Kabeh sing perlu kathok cendhak video, isih gambar, musik lan video maker- pinter Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor). Karo Edo video iki kanggo Facebook, sampeyan uga bisa ngowahi unsur dhewe bebarengan kanthi cepet lan gampang lan upload kanggo Facebook otomatis. Arep nyoba iku dhewe? Mung ngundhuh Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor), durung Edo video kuat gampang kanggo nggunakake, lan mbukak liwat langkah-langkah prasaja ngisor iki kanggo nggawe video dhewe kanggo Facebook.

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor file video utawa foto

Nginstal lan mbukak Video Editor. Banjur klik "Impor" tombol ing menu utama, milih file sing duwe lan klik "Open" kanggo ngimpor kontak mau menyang program. Kanggo penak, sampeyan uga bisa langsung seret lan selehake file menyang piranti lunak.

Sawisé iku, seret file kanggo timeline ing sisih ngisor saka antarmuka program kang. Sijine file ing urutan sing arep menyang katon ing video Final, lan urutan basa saiki wis siyap.

 video maker for facebook

2 Pribadhi video kanggo nggawe iku luwih unik

Saiki klik "efek" tombol ing menu utama. Banjur Welasan efek khusus kasedhiya. Kanggo nggunakake efek wae, mung nyeret iku mudhun menyang timeline ing ngisor iki. Sampeyan bisa malah aplikasi sawetara efek bebarengan, yen sampeyan arep. Yen sampeyan duwe sawetara pecahan, nambah arepe animasi antarane wong-wong mau bisa nggawe video malah luwih manca. Klik "transisi" tombol lan milih opsi sing kaya saka dhaftar. Banjur seret antarane klip ing timeline. Klik kaping pindho transisi target kanggo ngganti dadi yen perlu. Sampeyan uga bisa klik "Aplikasi kanggo kabeh" yen sampeyan pengin transisi kanggo Applied kanggo kabeh klip.

make facebook movie

Kanggo nggawe video liyane nggumunke, sampeyan bisa nambah file musik utawa malah swara dhewe. Mung nyeret musik kanggo audio track- sing paling iku! Yen sampeyan arep kanggo ngrekam swara dhewe, kenek lambang Mikropon ing timeline. Dipriksa mikrofon panjenengan lan klik lambang abang kanggo miwiti ngrekam swara dhewe, supaya sampeyan bisa swara liwat video ing nyata-wektu.

3 Share video ing Facebook

Pratinjau video kanggo nggawe sawetara imbuhan perlu. Nalika proses nggawe video lengkap, kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo nerbitaké ing Facebook. Kanggo nindakake iki, kenek "Nggawe". Ing jendhela kaca, milih "Facebook", isi ing informasi lan kenek "Nggawe". Nalika proses nggawe lengkap, clip bakal katon ing Facebook ing wektu ora.

make facebook movie

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top