Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > MOV Splitter: Carane Split Mov Gambar (QuickTime)

MOV Splitter: Carane Split Mov Gambar (QuickTime)

MOV iki format dikembangaké dening Apple lan wis umum digunakake ing situs web kanggo stream video kanggo kedhaftar liwat sambungan Internet. Yen sampeyan nggunakake MOV (QuickTime) file ajeg, sampeyan bisa uga kudu pamisah file video MOV siji menyang sawetara bagéan kanggo panyimpenan gampang utawa ngirim liwat email. Kene aku nyaranake gampang kanggo nggunakake MOV splitter- Video Editor ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ) sing gampang pamisah file MOV. Kejabi MOV, iku ndhukung kabeh format populer kayata AVI, DV, DIF, wong edan, H261, H264, NSV, FLV, MKV, MP4, m4v lan liyane. Tutorial ing ngisor iki bakal nuduhake carane sampeyan bisa pamisah file MOV kanthi nggunakake Video Editor. Saiki nginstal lan tindakake langkah.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tambah file MOV QuickTime kanggo timeline

Sawise mlaku Video Editor, klik "Impor" kanggo milih file lan nambah menyang item media. Sampeyan uga bisa langsung nyeret lan nyelehake file kanggo program. Banjur nyelehake file target kanggo timeline pisah.

 split mov

2 berkas Split ing AviSplit Alternatif

Klik "Play" tombol; banjur video MOV bakal muter ing jendhela pratayang ing sisih tengen layar. Watch video kasebut kanthi teliti, lan klik "Ngaso" tombol ing titik sing pengin pamisah video. Banjur klik "Split" lambang ndhuwur timeline lan Video Editor bakal pamisah video ing lokasi ing ngendi sampeyan mandegake puter maneh.

Tip: Video Editor ngandhut fitur "Scene Deteksi" kang ngijini sampeyan gampang video pamisah dening bab. Klik-tengen file ing Media Item lan milih "Scene Deteksi"> "Ndeteksi". Banjur program kanthi otomatis bakal misahake kabèh berkas MOV menyang sawetara bagéan. Sawisé iku, klik "Aplikasi" lan sampeyan bakal weruh file video spliced ​​ing timeline.

how to split mov

3 Simpen MOV anyar (QuickTime) file

Nalika kabeh siap, klik "Nggawe" kanggo nyimpen file MOV anyar. Ing tab format, jeneng clip pamisah lan milih direktori kanggo nyimpen file MOV anyar. Sampeyan uga bisa klik "Advance Setelan" kanggo ngatur setelan output. Yen sampeyan arep kanggo muter file anyar ing iPod, iPhone, iPad, milih "Piranti" lan pilih gambar cilik piranti saka dhaptar. Kejabi, sampeyan uga bisa langsung ngunggah file MOV kanggo YouTube utawa diobong kanggo cd DVD kanggo nonton ing TV.

 split mov

Nutup jendhela. Pilih bagean sabanjure MOV asli lan mbaleni langkah pungkasan kanggo nyimpen file pamisah MOV.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top