Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Upload Gelaran kanggo YouTube Cepet lan Gampang

Carane Upload Gelaran kanggo YouTube Cepet lan Gampang

Yen sampeyan duwe slideshow akeh video, kemungkinan sing sing arep ngunggah slideshow kanggo YouTube kanggo enggo bareng karo kulawarga lan kanca-kanca. Nanging, nalika panjenengan nindakaken, sampeyan bisa teka tengen persil saka masalah. Contone, slideshow banget gedhe kanggo upload kanggo YouTube.com (luwih saka 15 menit). Utawa format slideshow video ora bisa ditampa dening situs YouTube. Yen sampeyan duwe alangan ing ngunggah slideshow menyang YouTube, kok ora nggunakake app cerdas kanggo mbantu mutusake masalah masalah thorny iki?

A alat super gedhe banget dianjurake kene. Sawise sampeyan mung ngetik info akun YouTube, sampeyan mung klik "Publikasi" tombol lan banjur app pinter iki, Video Editor ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ), bakal kanthi otomatis mbantu nerbitaké slideshow ing YouTube ing menit, ora prakara sawijining format kompatibel utawa ora. Yen slideshow video luwih saka 15 menit, sampeyan uga bisa Cut menyang dawa tartamtu cepet lan gampang, utawa Highly compress kanggo ukuran cilik kanthi milih resolusi ngisor, pigura tingkat lan tingkat dicokot.

Saiki, Aku bakal nuduhake sampeyan carane upload slideshow kanggo YouTube langkah dening langkah.

Download Win Version Download Mac Version

1 Impor slideshow video menyang app iki

Pilih "16: 9 Widescreen" utawa "4: 3 Kamar" pilihan kanggo ngetik menyang antarmuka sawise sampeyan mbukak. Banjur sampeyan kudu ngimpor slideshow kanthi ngeklik "Impor" pilihan ing ndhuwur-ngiwa utawa nyeret file target saka folder komputer kanggo app iki. Ing pungkasan, seret slideshow video sing arep dienggo bareng ing YouTube kanggo Timeline app iki ing ngisor.

share slideshow on youtube

2 (Opsional) Cut berkas slideshow kanggo ukuran cilik

Yen slideshow video banget gedhe kanggo upload kanggo YouTube.com. Uga, iku bakal perlu kanggo sampeyan kanggo Cut iku menyang size- cilik ora luwih saka 15 menit. Mungguh seret ndhuwur King Indikator abang kanggo titik wiwitan lan titik pungkasan klip sing arep lan banjur saben wektu klik tombol Scissor kanggo persis extract babagan sing arep.

 upload slideshow to youtube

3 Upload slideshow kanggo YouTube

Klik "Gawe" tombol, kenek "YouTube" tab, isi ing YouTube informasi akun lan video gambaran Brief, banjur nggebug "Gawe" tombol ing ngisor-tengen ndhuwur kanggo upload iku. Mesti wae, nek sampeyan uga arep nuduhake menyang Facebook utawa Twitter, mung obah "Share kanggo Facebook" utawa "Share Twitter" pilihan.

 publish slideshow to youtube

Wigati: Yen slideshow video iku amba sethitik, sampeyan uga bisa nyuda kanggo kurang saka 15 menit mung compressing iku. Lan langkah rinci kanggo pindhah menyang "Format" Kategori tinimbang "YouTube" kategori. Banjur pilih format video Highly-teken kaya file lan pilih resolusi video, pigura tingkat lan dicokot tingkat ngisor ing Setelan ngisor iki. Kanthi cara iki, sampeyan bisa kasil ngurangi sisih slideshow video tanpa nglereni babagan wae. Saiki, sampeyan bisa ngimpor maneh anyar, file output kanggo app iki banjur upload kanggo YouTube kanthi nggunakake cara ing ndhuwur.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top