Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Nggawe Videos Stunning ing Way Japanese

Carane Nggawe Stunning Videos ing Way Japanese

Wis tau wanted kanggo nggawe film dhewe nanging wis banget Mariah dening editing lunak video Komplek lan larang? Njaluk editor video prasaja kene: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Iku lunak editing video dhasar sing prasaja for everyone kanggo nggunakake. Karo, nggawe film lan slideshow kanggo nuduhake online Piece saking jajan kanggo sampeyan.

Minangka editor video prasaja, iku ora ateges mung bisa ngrampungake tugas prasaja, nanging dadi kabeh rumit lan wektu-akeh video suntingan kanggo operasi prasaja lan cepet. Nawakake pribadi editing umum kaya trimming, nugel, puteran, nggabungke, lan sapiturute, lan uga polishes video karo atusan arepe, efek, teks, tema, lan swara. Tindakake kita kanggo ndeleng carane Edo iki video prasaja bakal ngowahi lan nambah video enggal ing cara sing gampang.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Ngisor guide njupuk Windows gambar, nanging fungsi versi Mac saklawasé padha.

1 Ngimpor file media

Kanggo ngimpor video & audio, sampeyan kudu ngisor cara prasaja lan trep:

  1. Klik "Impor" kanggo nelusur folder file lan mbukak kabeh file sing perlu.
  2. Seret file langsung menyang jendhela utami iki.

Elinga yen editor iki video prasaja punika Highly kompatibel karo meh wae format video metu ana, supaya ora padha sumelang ing bab kesalahan ngimpor. Ing kasus-kasus iku wae seng kedaden, sampeyan bisa ngirim informasi file menyang tim dhukungan kanggo ndandani masalah tengen adoh. Nalika kabeh file dimuat ing panel kiwa, seret banjur selehake mau ing Video Timeline.

simple hd video editor

2 Japanese video nyunting ing Timeline

Gampang muter, motong, Cut, video pamisah utawa koreksi werna

Nalika sampeyan nyeret video saka perpustakaan Media Timeline, padha bakal digabungake bebarengan seamlessly minangka standar. Kabeh pribadi Handy yen sampeyan arep njaluk bagean saka video, muter 90 derajat kanggo mbenerake rotasi , potong ireng bar kanggo layar wutuh, nyepetake / alon mudhun kacepetan playing, padhange nggoleki-tune, kontras, hue, lan liyane. Tips : Sampeyan uga bisa nyetel zoomer Timeline kanggo nggedhekake / metu Timeline kanggo editing video nyaman.

.simple video maker

Nambah musik latar mburi, mbusak audio saka video, ngrekam voiceover

Kadhangkala sing uga arep nyuwek audio saka file video, lan ngganti karo musik favorit. Kanggo nindakake iki, mung klik tengen video banjur pilih "Audio copot" lan mbusak file musik sing katon kanthi otomatis ing Timeline Music. Banjur seret lan selehake trek audio sing dipengini banjur nyelarasake karo dawa video. Rekaman voiceover a kanggo menehi narasi iku uga cukup gampang karo Edo movie prasaja. Kabeh sing perlu dilakoni iku kenek "Rekam voiceover" lambang ing toolbar, lan miwiti kanggo digarap karo mikrofon panjenengan.

simple movie maker

Aplikasi teks, pemandangan, saringan visual, pips, lan efek swara

Edo video prasaja uga nawakake sumber sugih lan free kanggo njupuk video kanggo tingkat sabanjuré. Mung minangka ditampilake ing ngisor gambar, sampeyan bisa milih saka 300+ efek nyengsemaken lan luwih ngatur kanggo entuk liyane. Contone, sampeyan bisa Pick munggah efek apik kaya Salju, Bunga, Fire, lan kaya, lan aplikasi ing klik. Kanggo aplikasi tulisan  kanggo video, mung nyeret lan nyelehake cithakan favorit kanggo aplikasi kanggo posisi, lan luwih ngatur zoom ing / metu efek, font, werna, ukuran, lan sapiturute kanggo entuk efek apik. 

simple film editor

3 Simpen lan nuduhake film

Nalika rampung editing video, nyimpen karya kanggo puter maneh trep ora bisa dadi luwih gampang nganggo piranti lunak iki editing video prasaja. Kabeh sing perlu dilakoni iku kenek tombol Create, banjur pilih format sing dipengini kaya WMV, MOV, AVI, MP4, utawa diatur prasetel kanggo piranti genggem kanggo muter ing Go.

Yen sampeyan arep kanggo nuduhake marang titah karo kulawarga lan kanca-kanca, ngalih menyang "YouTube" tab kanggo ngunggah iku langsung saka program iki. Sampeyan uga bisa ngobong menyang DVD disc ing menit kanggo distribusi trep.

how to add audio to MP4

Tips Bonus:
Ing kabeh, karo  Edo movie prasaja , kabeh iku ing pucuk driji malah sampeyan ora duwe pengalaman video produksi. Uga, iku worth kanggo sebutno program iki uga nawakake pribadi editing profesional kaya ngiringake-shift, mozaik, pasuryan-mati, ngethok Langsung (Windows mung), deteksi pemandangan (Windows mung) kanggo mbantu gawé ngarep movie apik tenan ing cara sing gampang.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top