Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Suda Clip Video

Carane kanggo Suda Clip Video

Aku duwe video dawa. Carane kanggo shorten iku?

Uga, kadang sampeyan uga pengin tetep sisih paling lucu video dawa utawa arep bahan sing padha nanging liwat dadi beda. Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan bisa salah siji Cut bagean ing bayangan yen sampeyan arep kurang video, utawa ngowahi kacepetan kanggo njaga bahan sing padha.

Kene prasaja durung efektif editing video alat- Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) wis ngenalaken. Menehi cara sing gampang kanggo shorten video lan uga ngijini sampeyan ngowahi video ing pirang-pirang cara. Download program sapunika lan sinau carane kanggo shorten klip video nggunakake prasaja langkah-langkah dening-guide ngisor.

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor file video sing arep kanggo shorten

Nginstal lan mbukak program. Klik "Impor" tombol kanggo nambah file video utawa langsung seret lan selehake kanggo program. Banjur nyeleh menyang timeline Video editing.

how to shorten video

2 Cut part bayangan saka video

Mindhah garis panggeser lan mungkasi ing titik ngendi sing arep miwiti nglereni. Klik "Split" lambang ing toolbar. Banjur video wis Cut. Yen sampeyan arep kanggo mbusak bagean asil, pencet "Busak" tombol. Baleni langkah iki nganti Cut kabeh bagean bayangan utawa klip video cukup cendhak.

how to shorten video

3 Ngganti kacepetan video

Yen sampeyan arep kanggo njaga isi video padha karo mung dadi beda-beda, ngganti kacepetan. Contone, yen sampeyan duwe dawane 2 menit lan arep kanggo ndeleng ing 1 menit, ngganti kacepetan 200%. Kanggo nindakake iki, klik kaping pindho video target, lan banjur pindhah bar kacepetan nengen kanggo nambah kacepetan video. Klik "OK" kanggo konfirmasi setelan.

how to shorten video file

4 Ngekspor video

Play video kanggo ndeleng yen sampeyan lagi wareg. Banjur klik "Gawe" tombol lan milih saka pilihan sing kasedhiya: nyimpen minangka file video, diobong kanggo DVD, upload kanggo YouTube utawa Facebook, utawa ngowahi kanggo ndeleng ing telpon seluler utawa tablet.

Kanggo nyimpen file anyar minangka file video, pindhah menyang "Format" tab banjur pilih format video, kalebu AVI, MPEG, Wmv, MP4, FLV, MOV, lan liyane sing kaya. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi kanggo piranti seluler, ngalih menyang "Piranti" tab banjur pilih prasetel output cocok ing jendhela sembul lan klik "Gawe". Nalika file disimpen, klik "Golek Target" lan folder sing ngemot video shorten bakal mbukak.

how to shorten a video clip

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top