Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Puter iPhone (5S / 5C / 5 / 4S / 4) Video File

Carane Puter iPhone (5S / 5C / 5 / 4S / 4) Video File

Nalika ngrekam video nganggo kamera iPhone, iPhone bakal muter video kanthi otomatis gumantung carane terus. Nanging nalika lagi mindhah video iki kanggo PC utawa Mac, sampeyan bisa nemokake pamuter media ora bisa muter sawetara mau bener: sawetara sing miring, sawetara sing regane mudhun. Yen sampeyan nampa sawetara lunak iPhone kanggo ora duwe manfaat, njaluk solusi sampurna kene.

Solusi 1: Puter iPhone video karo editor video desktop

wondershare video editor

Yen sampeyan arep kanggo muter video iPhone, editor video desktop apik - Wondershare Filmora bisa mbantu. Karo, sampeyan bisa ndandani orientasi iPhone video kang kurang saka 5 menit. Kejabi, sampeyan uga bisa aplikasi macem-macem efek video kanggo nggoleki tune video lan nyimpen kanggo muter ing iPhone maneh. Opsi output liyane kalebu langsung upload dhateng Facebook utawa YouTube lan diobong kanggo DVD.

Muni apik? Download saiki lan nggunakake rotator iPhone iki kanggo muter video iPhone.

1. video iPhone Impor sing arep kanggo muter

Kanggo ngimpor file video iPhone (iPhone 5, iPhone 5S klebu), langsung seret lan selehake file video saka folder file ing komputer kanggo jendhela utami. File video iPhone diimpor bakal katon ing panel kiwa. Sawisé iku, seret menyang Timeline Video siji.

Wigati: sing kabeh file dimuat Video Timeline bakal ditambahake bebarengan seamlessly. Ora kalapis siji video dhateng liya, utawa liya sing bakal pamisah video dadi loro lan masang iku ing antarane.

Download Win VersionDownload Mac Version

rotate youtube video

2. Puter iPhone video ing sawetara klik

Rotator iPhone iki bisa kanggo muter film iPhone dening 90 derajat, 180 derajat, salah siji clockwise utawa anticlockwise. Kanggo nindakake iki, mung pindho klik klip video sing dipilih kanggo pop munggah panel editing. Ana 4 tombol kasedhiya:

  1. Muter video iPhone 90 derajat manengen. Muter kaping pindho, sampeyan bisa njaluk 180 derajat tampilan. Klik maneh, 270 degress, sepisan maneh, ana owah-owahan.
  2. Muter video iPhone 90 derajat anticlockwise lan bola-bali, kaya ing ndhuwur.
  3. Loncat karo muter awak video iPhone horisontal, regane mudhun.
  4. Loncat karo muter awak video iPhone vertikal, kiwa menyang tengen.
rotate iphone video

3. Simpen diputer video iPhone

Saiki nyimpen video iPhone wis diputer permanen kanggo desktop utawa ngunggah menyang YouTube kanggo enggo bareng. Klik "Nggawe" kanggo mbukak jendhela ouput, kene sampeyan bisa milih saka macem-macem pilihan sing kasedhiya, ditampilake ing ngisor gambar.

Yen sampeyan arep diselarasake iPhone kanggo muter ing Go, mung pilih "iPhone" format diatur wonten ing "Piranti" tab. Kabeh model iPhone sing kasedhiya, kalebu iPhone 5 lan iPhone 5S.

rotate iphone video

Video tutorial: carane kanggo muter video iPhone

Download Win VersionDownload Mac Version

wong wis diundhuh

Solusi 2: Puter iPhone video karo app video editing iPhone

rotate iphone video

Kejabi pribadi editing video desktop, ana uga kathah editing app video kanggo muter rekaman Panjenengan. Video Puter Free kanggo iOS, contone, bakal njupuk dipikir ing video kamera muter lan supaya sampeyan milih carane sing arep kanggo muter video. Proses rotasi njupuk sawetara menit, lan bakal biaya sawetara urip baterei ing proses.

Sinau informasi luwih lengkap babagan Video Puter Free kanggo iOS >>


Top