Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Mundur Videos ing Windows lan Mac

Carane Mundur Videos ing Windows lan Mac

Mesthi salah siji saka efek visual sing paling menarik ing program televisi punika "video mundur" ngendi video dhewe rewinds sadurunge mata bali menyang titik wis dipilih. Nggunakake nyata efek mundur video beda-beda gumantung, nanging bagean paling iku digunakake kanggo nyorot kedadean visual lucu tartamtu, mbaleni baris lucu utawa kahanan guyonan liyane sing perlu kanggo bakal bola. Kasunyatan bilih mundur nyata video bisa katon mung ndadekake kabeh kahanan malah lucu.

Saiki komputer saiki bisa gampang recreate efek thanks kanggo nggunakake digital video sing direkam. Video dhewe serves minangka platform kanggo efek mundur vaunted kang saiki bisa programmed dening editing lunak video. Artikel iki bakal menehi sawetara instruksi migunani carane kanggo mundur cepet video ing Windows lan Mac, dening nggawe nggunakake editors video free - Windows Movie Maker lan iMovie.

Part 1: Carane Mundur Video karo Windows Movie Maker

Windows Movie Maker ora kalebu fungsi mundur, nanging sampeyan isih bisa kanthi manual njupuk gambar asli seko saben pigura sing arep kanggo mundur cepet lan banjur shorten jepretan kanggo dawa saka pigura siji video. Nanging, iku bisa dadi proses dhowo awit saben kapindho video njupuk ing paling 12 pigura. Yen sampeyan arep kanggo nyoba metu, mung tindakake langkah ing ngisor iki.

1. Tuduhna video kanggo program

Miwiti Windows Movie Maker. Banjur klik "Tambah Videos lan Photos" saka "Home" tab lan nelusuri klip video sing arep kanggo nambah efek mundur. Klik kaping pindho iku.

rewind video with movie maker

2. Njupuk gambar asli seko saben pigura

Dumunung ing pigura page sing arep aplikasi efek. Banjur pindhah panggeser ing kothak video nganti iku ing panggonan pas sampeyan arep. Ing wektu iki, kenek "Snapshot" tombol saka "Home" tab. Pilih folder kanggo nyimpen gambar kanggo saben pigura video mundur. Klik "Simpen" lan gambar asli seko bakal ditambahake menyang timeline video.

Banjur pindhah panggeser kanggo pigura sabanjuré sawise siji sing mung njupuk. Njupuk gambar asli seko liyane. Mbaleni proses iki nganti tekan mburi bagean sing arep kanggo mundur cepet.

Klik-tengen ing gambar asli seko video. Pilih "Pilih Kabeh." Banjur klik Tools Video> Owahi tab banjur ngetik "0,08" ing "Duration" kothak lan penet "Ketik" (yen mengkono 24 frame liya, iki bakal dadi "0.04" dadi kapindho).

rewind video with movie maker

3. Simpen video

Pratinjau asil. Yen wis tandha rol, penet "Busak." Banjur pindhah menyang "Home" tab banjur klik "Simpen Movie" kanggo nyimpen file minangka file WMV supaya bisa diputer ing komputer.

rewind video with movie maker

Part 2: Carane Mundur Video karo iMovie

iMovie, ing tangan liyane, menehi efek mundur kang ngijini sampeyan kanggo mundur cepet video mung sawetara klik. Saiki ayo kang ndeleng apa iku.

1. Ngimpor video kanggo program

Miwiti project anyar. Banjur milih "Impor"> "Film Impor" kanggo browser lan pilih film sing arep diowahi kanggo iMovie lan klik "OK".

Wigati: jinis tartamtu video (kalebu video dijupuk karo iPhone lan H.264 video dijupuk ing camcorder Flip) kudu diowahi sadurunge nggawe pangowahan kacepetan. Ngonversi mau, mung klik kaping pindho klip ing browser Project, banjur klik "Convert Saindering Clip".

rewind video

2. Aplikasi efek mundur kanggo video

Ing browser Project, pilih klip video siji utawa sawetara pigura sing arep kanggo mundur cepet. Banjur pindhah menyang "Clip"> "Mundur". iMovie bakal kanthi otomatis masang clip mbalikke (ing kacepetan 400 persen), lan uga salinan liyane klip asli.

Yen sampeyan duwe arepe otomatis lan irah-irahan diuripake, jendhela bakal pop munggah supaya nguripake wong mati. Cukup klik "Pateni otomatis Transitions" tombol kanggo nutup jendhela. Sampeyan bisa nguripake maneh mengko kanthi milih "Gambar"> "Tema Project", lan banjur milih "otomatis nambah arepe lan irah-irahan".

rewind video

3. Telekomunikasi asil lan nyimpen video

Banjur nyeleh baris vertikal abang wae ngendi efek wiwit ing browser project banjur pencet garis Space kanggo puter maneh efek. Yen sampeyan lagi wareg, pindhah menyang "Share"> "Ekspor Movie" kanggo nyimpen video.

rewind video

Top