Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Ngowahi ukuran MOV (QuickTime) Video File

Carane Ngowahi ukuran MOV (QuickTime) Video File

Mungkin sampeyan duwe persil saka file MOV, kayata film QuickTime lan footages kamera etc. Wiwit MOV (QuickTime) ukuran file kegedhen, sampeyan bisa uga pengin ngatur maneh ukuran berkas pas piranti media seluler utawa nyimpen papan liyane etc. Kanggo ngowahi ukuran video MOV, apa sing perlu mung MOV resizer banget kanggo bantuan. Kene, Wondershare Filmora Highly dianjurake.

Ngijini sampeyan ngowahi antarane macem-macem format video populer, uga ngatur paramèter video kaya résolusi, pigura tingkat lan tingkat dicokot etc. Iku tegese sampeyan bisa ngowahi ukuran MOV kanggo ukuran cilik kanthi nindakake kanggo format liyane karo tingkat dhuwur komprèsi, utawa Mudhunake resolusi video, pigura tingkat lan tingkat dicokot. Saiki sinau informasi luwih lengkap babagan Filmora lan tindakake tutorial kanggo ngowahi ukuran MOV Panjenengan (QuickTime) file karo telung langkah prasaja.

MOV kuat (QuickTime) video resizer: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)

wondershare video editor
  • Gampang ngowahi ukuran MOV video karo ora mundhut kualitas;
  • Ngatur resolusi video, tingkat dicokot, pigura tingkat lan setelan liyane video;
  • Langsung ngunggah video menyang YouTube utawa Facebook nalika editing wis rampung;
  • OS didhukung: Windows (Windows 10 klebu) & Mac OS X (ndhuwur 10.6).

1 Impor MOV (QuickTime) file Album Anggota kang

Page, ngimpor file MOV lokal dening ngengingi "Impor" tombol ing ndhuwur kiwa utawa nyeret file MOV sing arep saka komputer menyang album app iki Users '. Kabeh file diimpor bakal katon minangka gambar cilik ing panel kiwa.

Download Win VersionDownload Mac Version

resize avi video

2. Cut mati MOV bayangan (QuickTime) bagean video

Yen sampeyan arep kanggo Cut mati sawetara clip (bener, iku cara paling langsung kanggo ngowahi ukuran file MOV kanggo ukuran cilik), mung mungguh nyeret lan nyelehake ndhuwur King Indikator abang kanggo titik wiwitan lan titik pungkasan sing arep, lan banjur saben wektu kenek "Scissor" tombol kanggo Cut mati klip.

resize avi video

3. Setel format output lan setelan

Saiki, sampeyan kudu nyeret salah siji saka wanted file MOV saka album menyang timeline MOV resizer iki. Yen sampeyan ora arep nindakake apa proyek editing, mung langsung klik "Nggawe" tombol, pindhah menyang "Format" tab ing jendhela sembul, lan banjur milih "MOV" minangka format output. Elinga yen yen sampeyan arep kanggo ngowahi ukuran file MOV dening nindakake kanggo format liyane karo tingkat komprèsi luwih kaya FLV, mung milih file wae.

Ing sisih ngisor saka output jendhela sembul, ana tombol triangle-wangun. Cukup klik iku apa sawetara setelan linuwih. Mudhunake resolusi video cara paling apik kanggo ngowahi ukuran file MOV kanggo ukuran cilik. Ora cukup cilik? Sampeyan uga bisa ngurangi tingkat pigura video lan tingkat dicokot.

resize avi video

Video tutorial: Carane ngowahi ukuran MOV (QuickTime) video

Download Win VersionDownload Mac Version

wong wis diundhuh
Top