Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Transfer > Carane Copot Audio saka AVI

Carane Copot Audio saka AVI

Tak video karo luwih saka siji trek audio lan arep mbusak siji rasah? Utawa arep kanggo extract audio, swara, utawa musik latar mburi saka ngarep film, video YouTube, lan sembarang file video liyane? Inggih, apa sing perlu punika audio remover-kanggo-nggunakake gampang. Artikel iki bakal introduce instruction langkah-langkah dening-carane nggunakake video kuat nyunting software- Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) . Karo, sampeyan bisa extract audio saka file video kaya AVI, MP4, FLV, AVI, ECT lan nyimpen ing beda kanggo format.

Download Win Version

1 Tambah file AVI kanggo program

Kanggo miwiti nggunakake Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor), download lan nginstal program. Bukak AVI pengin diowahi ing editing lunak video iki. Sampeyan bisa salah siji seret lan culake file menyang program utawa klik "Impor". Banjur file AVI bakal katon ing item media near panel pratinjau.

remove audio from avi

2 Copot audio saka berkas AVI

Banjur seret berkas AVI menyang Video Timeline kanggo miwiti editing. Klik-tengen ing file lan pilih "Audio copot". Audio bakal kanthi otomatis katon ing Audio Timeline. Klik ing audio track sing pengin dibusak lan pencet "Busak" tombol ing keyboard. Alternately, sampeyan bisa klik-tengen trek banjur pilih "Busak" printah.

Tip: Yen sampeyan pengin nambah file audio anyar kanggo video, mung nyeret-n-nyelehake menyang Audio Timeline. Banjur pindho klik kanggo nyunting ing panel editing. Sampeyan bisa ngganti kacepetan playing, volume, Jarak, lan sapiturute sing kaya. Sampeyan uga bisa mencet "Rekam voiceover" lan plug ing mikrofon panjenengan kanggo ngrekam swara dhewe lan nambah kanggo video.

remove audio track from avi

3 Simpen file anyar

Sawisé iku, pencet tombol Create kanggo nyimpen kanggo format cocok. Proses bakal njupuk sawetara wektu gumantung dawa file output lan kinerja komputer. Nalika extraction liwat, golek file ing folder tujuan lan muter nggunakake pamuter media. Mesti wae, sampeyan uga bisa langsung ngunggah berkas anyar kanggo YouTube utawa diobong kanggo DVD- kabeh pilihan!

remove audio from avi file

Download Win Version

Saiki mung tindakake pandhuan rinci ndhuwur lan gampang mbusak audio saka AVI utawa mbusak track swara bayangan. Kejabi njabut audio, sampeyan uga bisa nggunakake Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) kanggo pamisah video , dados setunggal video menyang siji , muter video , motong lan video potong , nambah gambar video , nggawe video layar multi lan liyane. Mung ngundhuh alat iki editing video becik lan enrich urip video.

Punika tutorial video:

Artikel

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top