Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Gawe Video in High Quality

Carane Gawe Video in High Quality

Akeh wong seneng ngerti carane nggawe film kualitas kanggo bareng karo kulawarga lan kanca-kanca. Bener, nggawe film ngarep nggumunke saka klip atos ora angel. Ing kasunyatan, yen sampeyan njaluk Edo film kualitas, bisa gampang kanggo nggawe film apik tenan surprises sapa.

Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ), dirancang kanggo loro Pros lan kedhaftar sembrono, iku Edo film kualitas gampang for everyone kanggo nggunakake. Iku fitur antarmuka gayane lan intuisi lan video editing basis timeline sing ngijini sampeyan ngontrol liwat saben unsur sabenere. Iku uga menehi sumber lengkap ing teks, efek, intro / kridit, arepe, lan swara kang bakal njupuk video kanggo tingkat sabanjuré. Ing kabeh, iku helper gedhe kanggo nguripake video saben dinten menyang video high quality, sampurna kanggo enggo bareng. Tindakake langkah gampang ngisor iki kanggo nggawe karya saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Sawise diundhuh lan nginstal program iki, mbukak. Njaluk digunakake kanggo jendhela utami banget rauh, lan miwiti nggawe film kualitas dhuwur.

1 Ngimpor file media

Editor video kualitas iki menehi rong cara fleksibel kanggo ngimpor video. Sampeyan bisa milih salah siji saka wong-wong mau ing ngisor iki:

1) Klik "Impor" kanggo nelusur folder file ing komputer, banjur pilih file sing kudu ing kumpulan.
2) Seret lan selehake file video langsung menyang jendhela utami.

Nalika sampeyan lancar mbukak kabeh mau, klik kaping pindho klip video kanggo pratinjau iku ing sisih tengen pratinjau jendhela. Sampeyan uga bisa njupuk jepretan favorit diprogram bebas kanthi ngeklik lambang kamera.

movie maker quality

2 Sunting video kanthi cepet

Karo editing basis timeline pas lan panel editing trep ana, nggawe film kualitas bisa gampang lan cepet. Klik-tengen clip video ing Timeline pop munggah menu, lan banjur milih kabeh pribadi video dhasar kaya potong, pamisah, Cut, tempel, mbusak audio, lan liyane.

Tips: Sampeyan bisa nggunakake zoomer Timeline kanggo nggedhekake / metu Timeline, supaya sampeyan bisa kanthi cepet nemokake panggonan sing arep.

low quality video to high quality video

3 Ningkatake video karo arepe lan efek

Edo film kualitas uga njupuk video kanggo tingkat sabanjuré karo arepe ayu lan efek. Ndhuwur Timeline, ana atusan Cithakan free klebu ing "Irah-irahan", "Intro / Credits", "Arepe", "Efek", "Wah" tab. Pilih siji becik kanggo aplikasi kanggo panggonan sing arep karo siji klik. Nalika iku teka ing panggonan, sampeyan bisa luwih ngatur dadi lan animasi.

movie maker high quality

Tambahan, iki editor film kualitas menehi sawetara efek video kelangan kaya Tilt-shift , Langsung Cut, Close-up, Mosaic , Face-mati , lan sapiturute kanggo nggawe video malah luwih Artful. Lan uga ndhukung nambah logo kanggo kabeh video digawe kanggo mbangun iklan dhewe.

low quality video to high quality video

4 Produce video in high quality

Nalika wareg karo asil ing jendhela pratinjau, mung klik "Nggawe" kanggo ngekspor video ing macem-macem opsi. Sampeyan bisa diterbitake kanggo YouTube lan diselehake ing Facebook, Twitter, burned DVD, file ISO image, disimpen ing komputer ing macem-macem format, utawa ditransfer menyang piranti tartamtu kanggo nglaras ing Go.

high quality video maker

Wigati: Edo film kualitas dhuwur iki uga duwe deteksi pemandangan otomatis fungsi, kang mbantu kanggo pamisah kabèh film menyang pemandangan beda sak owah-owahan pemandangan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi cepet nemokake lan fokus pemandangan sing arep.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top