Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Pinnacle Studio kanggo Mac - Gampang kanggo Gunakake Video Editor for Mac

Pinnacle Studio kanggo Mac - Gampang kanggo Gunakake Video Editor for Mac

Pinnacle Studio iku gampang nggunakake piranti lunak editing video dijupuk pengeling-eling karo liwat 1.800 efek, pribadi editing migunani, music, judhul lan isi liyane. Sampeyan uga bakal seneng keuntungan kanggo enggo bareng film ing YouTube, web, DVD, lan liyane. Nanging, Pinnacle iku Windows mung platform editing video. Minangka adoh kita ngerti, ana ora Pinnacle kanggo Mac ing jadwal, utawa ing paling sampeyan ora bisa nemu Pinnacle Mac ing homepage sawijining. Aku pengen sing iki bisa njawab kabeh pitakonan iki:

  • Ora Pinnacle Studio nggawe versi kanggo Mac?
  • Carane nginstal Pinnacle Studio 14 ing Mac?
  • Apa ana program kaya Pinnacle Studio for Mac?

Maneh, kabeh jawaban sing ora. Saran kanggo nggoleki Pinnacle Studio kanggo alternatif Mac. Siji pilihan mbiyantu punika Wondershare Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) (Mountain Lion, Lion didhukung). Iku program apik kaya Pinnacle Studio kanggo Mac kanggo nambah lan ngowahi video karo Uploaded efek visual (ora minangka akeh minangka Pinnacle nanging cukup kanggo nggunakake), transisi, judhul iku, lan kabeh pribadi editing video biasa. Video Editor Ngijini sampeyan ngekspor video kanggo kabeh populer format video, nuduhake ing YouTube lan ngobong video kanggo DVD kanggo nonton ing TV. Mriksa tutorial video bab carane nyunting video ing Mac page.

Download Mac Version

Kok milih Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) minangka piranti lunak editing video Pinnacle Mac? Kene alasan.

Langkah 1: Seret lan Selehake Ideas Panjenengan

Program nerangake karo antarmuka intuisi lan seret lan selehake. Sampeyan bisa gampang nyeret lan nyelehake isi diowahi langsung. Plus, apa wae sing arep, sampeyan bakal nemokake alat tengen ing pucuk driji kalebu efek visual, arepe, judhul, trimming, nugel, puteran, editing audio (video track, voiceover lan musik latar mburi), etc.

pinnacle mac video editor

Langkah 2: Ndhukung Kabeh Popular Video / Audio / Mula Graphic

Support format sing godhongé amba menehi penak paling Spice video ing Video Editor. Dibutuhake ana konversi. Iku bakal ngirit wektu lan dhuwit kanggo nyipta karya cepet lan gampang. Ing ngisor iki format sing kanthi didhukung:

  • Mula Video : MOV, MP4, TS, TRP, M2TS, MTS, TP, FLV, AVI, DAT, WMV, MKV, DV, Mod, TOD, KABIYESI, 3GP, Amandeep singh Mani singh, F4V, m4v, MPG, EVO
  • Mula Audio : M4A, AAC, AC3, AIF, AIFF, APE, AU, FLAC, MKA, MP2, MP3, OGG, Monggo, WMA
  • Gambar Mula : BMP, JPG, PNG, GIF, TIF, ICO

pinnacle mac

Fitur editing Audio indispensable kanggo alternatif Pinnacle Studio Mac. Video Editor Kalebu praktis lan gampang kanggo nggunakake piranti audio. Punapa mawon iku trek audio video, voiceover utawa musik latar mburi, sampeyan uga bisa ngowahi iku ing wektu ora karo trimming, nyawiji, efek audio, etc.

Langkah 3: Share on YouTube, Komputer, DVD lan Pitulung

Video Editor Menehi sampeyan karo opsi malah luwih kanggo nuduhake film. Film sing digawe kanggo nuduhake, lan kemungkinan enggo bareng sing telas, lan sing paling penting iku kabeh ing pucuk driji.

pinnacle studio mac sharing

  • Format : Simpen video lokal kanggo muter maneh mengko ing macem-macem format kaya MOV, MP4, m4v, MKV, WMV, FLV, etc.
  • Piranti : Output optimized video kanggo muter ing piranti hotspot kaya iPod, iPhone 4, iPad, Zen, Zune, PSP, etc.
  • YouTube : Langsung ngupload video menyang YouTube kanggo nuduhake gaweyan video, uga bisa ngirim pesen kanggo kanca-kanca Twitter lan Facebook.
  • DVD nggawe : Burn video rampung lan foto kanggo DVD utawa nyimpen minangka media DVD, folder DVD utawa file ISO image kanggo ngobong karo piranti liyane.

Kowé bakal menehi Video Editor cobi? Aja kantun gedhe alternatif Pinnacle Mac. Lan yen sampeyan nggunakake program luwih kaya Pinnacle Studio kanggo Mac, ayo kang ngerti ing komentar.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top