Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Nggawe Stunning Film Home Gampang ing Windows 7

Carane Nggawe Stunning Ngarep Film Gampang ing Windows 7

Njupuk gambar lan video cantik akeh luwih gampang tinimbang sadurunge, utamané karo piranti genggem. Sampeyan bisa uga wis nambah akèh saka dawane ing kertu memori utawa ing komputer. Tinimbang ninggalake wong ana mangan munggah panyimpenan, sampeyan bisa nggawe film mripat-keno saka Klip video atos kanggo njaluk eling kekal utawa enggo bareng karo donya ing. Ing artikel iki, Edo film apik kanggo Windows 7: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) wis ngenalaken kanggo nggawe film ngarep ing menit. Mriksa tutorial video bab carane nyunting video ing Windows 7 page.

Iki editing video piranti lunak kanggo Windows 7 ora kabeh suntingan video dhasar kaya clipping video, rotasi, image / penambahan swara, latar mburi music nambahi, etc. Lan uga mrodhuksi video profesional-looking dening aturan jumlah ekstensif arepe lan efek, nggawe picture- ing-Gambar, ngiringake-shift, efek close-up ing cara sing gampang. Tindakake ngisor guide kanggo mangerteni carane nggawe apik tenan ngarep film ing Windows 7.

Download Win Version

1 Ngimpor file media

Sawise nginstall editor video iki kanggo Windows 7, klik lambang desktop kanggo miwiti program iki. Banjur pilih "4: 3" utawa "16: 9" kanggo ngetik menyang jendhela utami. Program iki isa banget intuisi, supaya sampeyan bakal nemokake iku cantik gampang kanggo kokwaca lan miwiti. Kanggo ngimpor klip video, sampeyan salah siji bisa klik "Impor" utawa seret lan culake mau langsung menyang jendhela program.

Nalika kabeh file dimuat, sampeyan bisa nemokake dheweke ditampilake minangka gambar cilik ing tray item kiwa. Saiki nyeret lan nyelehake menyang Timeline pamilike patut.

media editor windows 7

2 Edit video karo kabeh Handy pribadi

Nalika kabeh file teka menyang panggonan, sampeyan bisa miwiti kanggo nindakake suntingan video umum kaya trimming, nugel, puteran, pisah, nglereni, ngatur werna, nambah musik latar mburi, ngganti muter kacepetan, volume, Jarak, etc. Awit iku menehi Timeline lan editing panel kanggo editing video pas, kabeh tugas prasaja bakal ngrambah ing wektu ora. Elinga yen zoomer Timeline banget mbiyantu yen sampeyan pengin cepet nemokake posisi ing video klip.

.movie editor windows 7

3 Enhane video karo 300+ efek

Kejabi kabeh pribadi editing umum, Edo film Windows 7 uga menehi nomer ekstensif visual efek, arepe, intro / kridit, teks, efek swara, lan sapiturute kanggo nggawe video luwih nengsemake. Lan kabeh efek iki bakal Applied ing klik prasaja utawa langsung seret lan selehake. Contone, yen sampeyan arep kanggo aplikasi efek khusus kaya Salju, Rainbow, Fire, lan sapiturute kanggo video, mung nyeret lan nyelehake kanggo aplikasi iku kanggo mung bagean saka gambar utawa klip video kabèh.

Elinga yen sampeyan bisa langsung pratinjau video diowahi ing sisih-sisih kanthi-jendhela dipriksa efek nyata-wektu.

media maker windows 7

4 Simpen lan nuduhake film

Masterpiece Panjenengan rampung bisa dienggo bareng langsung karo kanca-kanca ing YouTube, Facebook, lan Twitter tanpa ninggalake editor video iki kanggo Windows 7. Uga, sampeyan bisa nyimpen nggawe akeh populer format kaya AVI, MOV, WMV, MPEG, MP4, lan liyane karo kualitas banget. Burning iku kanggo DVD luwih ngreksa iku uga bisa. Mung kenek Nggawe lan pilih pilihan, banjur ngaso njamin njaluk output sing dikarepake.

video editing software windows 7

Tips Bonus:
Iku worth kanggo sebutno iki Edo video kanggo Windows 7 uga kalebu pesawat pribadi linuwih: Power Tool kanggo nggawe film ngarep profesional. Ngakses jendhela Power Tool tengen ngeklik clip video banjur pilih pilihan, sampeyan bisa aplikasi ngiringake-shift, mozaik, pasuryan-mati, utawa Langsung Cut ing klik.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top