Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Maker Movie kanggo Mac: Carane Priksa Movie ing Mac

Maker film Mac: Carane Priksa Movie ing Mac

Yen sampeyan arep kanggo nuduhake koleksi gambar lan video ing Mac karo wong, nggawe wong menyang film pribadi. Sanajan sampeyan duwe iMovie, sampeyan bisa nemokake iku hard kanggo nggunakake. Uga, kanggo mbantu nggawe film ing Mac gampang lan cepet, aku nyaranake Edo film liyane kanggo Mac - Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) . Piranti lunak iki ngijini sampeyan kanggo nggawe film adat karo gambar, musik lan efek. Sampeyan banjur bisa nonton film ing komputer, email kanggo kanca-kanca utawa anggota kulawarga, ngirim ing situs web jejaring sosial utawa diobong kanggo DVD. Saiki mriksa metu langkah ing ngisor iki kanggo ndeleng carane nggawe film ing Mac. Mriksa tutorial video bab carane nyunting video ing Mac page.

Download Mac VersionDownload Win Version

1 Impor file video / photo / music kanggo program

Nginstal lan mbukak Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac). Banjur klik "Gambar"> "Tambah File" utawa langsung nyeret lan nyelehake video, file foto utawa musik kanggo trek sing cocog. Sampeyan uga bisa nggunakake browser media kanggo njaluk file saka iTunes perpustakaan, iMovie, ECT .. Utawa langsung seret lan selehake file kanggo program. Ngrekam video uga kasedhiya ing iMovie. Sampeyan salah siji bisa nggunakake piranti Jupuk video utawa dibangun ing iSight.

movie maker mac

2 Mulai nggawe film

Saiki iku wektu kanggo njupuk film kanggo tingkat sabanjuré ngembangaken personalizing lan khusus nutul, kayata intro / kredit, arepe lan efek.

Intro / kredit: kaya sing kokdeleng ana ing film bioskop lan ing DVDs, sampeyan bisa uga pengin nambah intro ing awal film sing ngandhani wong sing dicokot sithik bab film, lan nambah kridit ing mburi marang donya sing digawé lan mbintangi iku. Kanggo nindakake iki, mung ngalih menyang / tab Credit Intro lan seret efek kanggo panggonan sing arep katon. Banjur klik kaping pindho menyang "Title" kanggo ngetik tembung utawa ngganti Font Size lan werna teks.

Transisi: Sampeyan uga bisa nambah arepe antarane video lan audio clips kanggo nggawe film luwih profesional. Cukup menyang tab Transisi lan milih saka 60+ efek transisi.

Efek: nambah efek khusus kanggo video lan gambar ing storyboard bakal nggawe film nicer. Kanggo nambah efek, klik "Power Tool" tombol ing toolbar aplikasi efek kayata Tilt-Shift Mosaic lan pasuryan mati.

3 Preview lan nuduhake film

Yen wis rampung, nyimpen film dhewe lan bareng karo wong. Kanggo nglakoni, kenek "Ekspor" lan pilih cara output. Kanggo penak, sampeyan bisa langsung upload nuduhake kanggo YouTube utawa Facebook, diobong kanggo DVD, utawa nonton ing iPod, iPhone, iPad lan seluler piranti liyane.

mac movie maker

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top