Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Software Slideshow kanggo Mavericks: Priksa Slideshow ing OS X Mavericks

Software Slideshow kanggo Mavericks: Priksa Slideshow ing OS X Mavericks

Apple anyar OS X Mavericks ndadekke 200+ fitur-fitur anyar liwat OS X 10.8 Gunung singa nanging uga ndadekake akeh gedhe lunak Mac-related lungse uga. A cilik ing titik punika slideshow lunak Mac basis. Yen sampeyan arep nggawe slideshow ing OS X 10.9 Mavericks karo slideshow lawas nggawe software, ing paling kesempatan sing bakal njaluk apa-apa, amarga program kuwi ora kompatibel karo Mavericks paling anyar.

Apa ana program lunak slideshow kang tumindak becik ing OS X 10.9 Mavericks? Kanggo pitutur marang kowe, Fantashow for Mac mung alat kanggo ngawula kabutuhan. Digawe dening grup tim diligent, Wondershare Fantashow for Mac wis saya dianyari kanggo nyimpen jangkah karo teknologi Newest. Dadi malah yen sampeyan wis gawe anyar sistem operasi kanggo Mac OS X 10.9, slideshow nggawe lunak uga uga dianggo ing Mavericks Panjenengan. Saiki ayo kang ndeleng carane nggawe slideshow ing OS X Mavericks.

Download Mac VersionDownload Win Version

1 Pilih gaya sing disenengi

Download lan mbukak slideshow lunak kanggo Mavericks lan mlebu. Preview atusan gaya dikategorikaké dening macem-macem kesempatan. Pick siji favorit lan klik "Aplikasi" kanggo miwiti nggawe gelaran ing OS X Mavericks.

make slideshow mavericks

2 Ngatur slideshow Panjenengan

Banjur sampeyan bakal pindhah menyang "Pribadhi" tab. Klik "Media Browser" lan milih video / photo / file audio saka folder sing cocog. Banjur seret-n-nyelehake mau kanggo papan cerita. Yen file kudu editing, mung pindho klik kanggo muter, potong utawa nambah efek ing pop up window. Sawisé iku, sampeyan bisa nambah tèks lan intro / kredit kanggo nglengkapi slideshow lan nggawe pangertèn karo tema. Kanggo nindakake iki, mung ngalih menyang teks lan tab intro / kredit.

Tip: sak proses iki, sampeyan bisa ngganti gaya kanthi ngeklik "ngganti" lambang ing gaya lan milih gaya liyane. Yen sampeyan arep kanggo pertunjukan potret utawa video ing luwih saka siji gaya, klik "Tambah gaya anyar" kanggo nambah.

slideshow software mavericks

3 Simpen utawa nuduhake slideshow Panjenengan

Sawise nggawe slideshow, pindhah menyang "Share" tab. Fantashow Menehi papat opsi kanggo sing:

  • "Sosial" tab: Langsung nuduhake slideshow kanggo Facebook utawa YouTube;
  • "Local" tab: Simpen video minangka standar utawa kualitas kabeh format sing populèr;
  • "Piranti" tab: Transfer video kanggo piranti kaya iPhone, iPad, Galaxy, Samsung;
  • "DVD" tab: Pilih setelan dening dhewe lan langsung diobong kanggo DVD

make slideshow in mavericks

Sampeyan ndeleng nggawe slideshow ing Mavericks supaya gampang karo Fantashow for Mac. Karo macem-macem gedhe saka gaya slideshow kreatif, animasi intro / kredit lan soundtrack ngarang, sampeyan bakal bisa kanggo nggawe karya seni ing Mavericks!

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top