Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Cirêbon Nguripake Videos Everyday menyang Stunning Ngarep Film

Cirêbon Nguripake Videos Everyday menyang Stunning Ngarep Film

Apa Piandel Edo movie tegese sampeyan? Ing mratelakake panemume, iku ora mung ngirim nyedhiyani kabeh video umum suntingan sing perlu kanggo nggawe foto klip / video bebarengan kanggo nggawe film lengkap, nanging uga dadi kanthi cepet kanggo film profesional-looking utawa gelaran sing bakal ngematake everyone. Wiwit sampeyan kene, sampeyan mbokmenawa katon kanggo kuwi Edo video tenung. Ing artikel iki, Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ) wis Highly dianjurake. Karo, sampeyan Cirêbon bisa nguripake video saben dinten menyang ngarep film nggumunke, sampurna kanggo enggo bareng. Lan kabeh langkah sing cepet lan gampang. Njaluk ngisor nyoba gratis saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Sawise sampeyan ngundhuh Edo movie sihir iki, mung tindakake langkah ing ngisor iki gampang kanggo Polandia video gampang. Guide njupuk gambar Windows, nanging versi Mac dianggo meh padha.

1 Ngimpor file media

Piandel Edo media menehi Album Anggota kanggo ngatur file sumber, lan supaya wong utuh kanggo akses trep. Kanggo ngimpor video, audio utawa gambar program iki, mung klik "Impor" kanggo nelusur folder file utawa seret langsung menyang jendhela utami.

Kabeh file diimpor bakal nuduhake minangka gambar cilik ing panel kiwa. Nalika padha menyang panggonan, seret lan selehake file iki kanggo Timeline cocog.

magic video editor

2 Nggawe masterpiece dhewe karo Handy pribadi

Saiki, go ahead kanggo ngowahi lan pribadhi video. Karo editing basis Timeline nyaman lan fitur seret-n-gulung lengkap, sampeyan bakal nemokake iku luwih gampang saka tau kanggo miwiti ing donya editing video. Paling penting: aplikasi iki kabeh fitur sing perlu.

Dhasar Sunting: Klik kaping pindho klip video ing Timeline pop munggah panel editing. Kene, sampeyan bisa muter, potong, nyetel padhange, kontras, kahanan kang gawe jenuh ing panel video, utawa volume owah-owahan, Jarak, nyetel luntur ing / fade metu efek ing panel audio. Loro saka iki, sampeyan bisa nindakake nglereni, Nyalin, pisah, njabut audio, lan sapiturute dening menu klik tengen.

magic video maker 

Tambah Unsur: Nambahake unsur kaya arepe Gamelan lan saringan visual warni bakal Polandia video enggal. Lan editor video sihir iki bisa nindakake iki dening prasaja seret-n-gulung. Klik "Tèks", "efek", "PIP", "transisi", "Intro / Kredit", utawa "Swara" tab ndhuwur Timeline, sampeyan bakal weruh atusan Cithakan free kasedhiya kanggo tutul munggah video. Mung Pick siji favorit lan seret menyang posisi kanggo aplikasi. Nalika nerangake menyang panggonan, sampeyan bisa malah nyetel dadi play lan nyetel animasi kanggo entuk liyane.

magic media maker 

Linuwih Sunting: Ing editing linuwih kanggo editor movie Magic iki nuduhake pribadi editing video profesional kaya ngiringake-shift , mozaik , Langsung Cut , pasuryan-mati , lan lampu-n-ditahan sing ndadekake video Srengenge katon padhang. Kanggo nindakake iki, klik mung "Power Tools" lambang ndhuwur Timeline, lan sing bakal teka menyang jendhela sing mbantu sampeyan ngrampungake kabeh efek ing ndhuwur klik.

magic movie editor

3 Simpen lan nuduhake marang titah Panjenengan

Yen sampeyan lagi wareg karo asil ing jendhela pratinjau, mung kenek "Nggawe" kanggo nyimpen nggawe. Sampeyan bisa nuduhake mati video ing enggo bareng video populer kaya YouTube, Facebook, Twitter, utawa nyimpen ing kabeh populer format kanggo muter ing Go. Loro saka, sampeyan uga bisa ngobong iku kanggo DVD karo banget kualitas kanggo nonton ing TV.

magic video maker

Sugeng! Sampeyan wis mung digawe video nggumunke siap kanggo nuduhake. Iku cantik gampang, cepet, kelangan kanggo nggawe film ngarep karo Edo movie sihir iki, tengen? Download nyoba gratis lan miwiti saiki!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top