Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Best Lightworks Alternatif kanggo Mac OS X (Mountain Lion klebu)

Lightworks Alternatif paling apik kanggo Mac OS X (Mountain Lion klebu)

Lightworks iku aplikasi editing video non-linear misuwur sing hasil akèh masmur saka sawijining kedhaftar. Karo, sampeyan bisa nindakake kabeh suntingan sing perlu: ngganti, insert, motong, audio fune-tune, aplikasi arepe, nyetel efek visual, lan malah ndhukung video stereo. Nanging, supaya adoh Lightworks mung lumahan versi Windows, ora support Mac. Yen sampeyan wis mung ditransfer saka Windows kanggo Mac OS X, sampeyan kudu ilang kaendahan lan daya saka Lightworks. Arep fungsi program kaya Lightworks nanging dianggo ing Mac? Menehi Wondershare Editor Video kanggo Mac cobi. Mriksa tutorial video bab carane nyunting video ing Mac page.

Download Mac Version

Ngisor aku bakal describle pesawat padha fitur antarane Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) kanggo Mac lan versi Lightworks Windows.

1 support format Broad lan media trep browser

Kaya Lightworks, aplikasi iki editing profesional uga ndhukung sawetara akèhé saka format media.

Video : MP4, FLV, KABIYESI, AVI, 3GP, m4v, MPG, WMV, MKV, Amandeep singh Mani singh, MOV, F4V, M2TS, MTS, TP, DAT, DV, TS, TRP, Mod, TOD, EVO Audio : AAC, M4A , AC3, AIF, MP3, AIFF, Monggo, WMA, APE, AU, FLAC, MKA, MP2, OGG  Photo : PNG, JPEG / JPG, BMP, GIF, TIF, ICO

Kejabi, Lightworks kanggo alternatif Mac uga nerangake karo browser media, supaya sampeyan bisa njaluk file saka perpustakaan iMovie, iPhoto, iTunes, lan sapiturute karo ease.

Lightworks Mac

2 editing video Gampang lan lengkap seret-n-gulung

Lightworks kanggo Mac OS X fitur jendhela utami gayane lan gampang-kanggo-nggunakake. Nalika sampeyan instal, sampeyan bisa miwiti nggunakake, ora Learning kurva!

Kabeh alat editing mung teka ing tangan nalika sampeyan kudu wong, lan kabeh ndhukung gulung-n-gulung fitur. Awit iku ndhukung kabeh populer format, supaya sampeyan bisa nyeret wae file media langsung menyang jendhela utami. Banjur, apa suntingan standar kaya Trim, Potong, Puter, Cut, nambah voiceover, audio bisu, lan sapiturute Sauntara kuwi, sing nyata-wektu pratinjau jendhela bakal mbantu kanggo ngawasi saben ngganti sing nggawe.

Lightworks for Mac OS X

3 sugih efek saringan, arepe, lan irah-irahan

Karo efek nglereni-pinggiran, arepe warni, judhul klasik, sampeyan bakal nemokake nggawe ngarep dhewe fun. Beda saka Lightworks sing mbutuhake igh diatur CPU kanggo nyetel efek video, alternatif Lightworks Mac embeds kathah saringan visual sing Pick munggah. Nalika aplikasi efek, sing malah bisa ngeset paramèter kanggo entuk liyane.

Lightworks alternative

4 fungsi enggo bareng Unlimited karo wordlwide

Lightworks Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) alternatif ngijini sampeyan kanggo nuduhake karya rampung langsung saka program karo kanca-kanca worlwide ing YouTube, Facebook, Twitter enggal.

Mesthi, sampeyan uga bisa mung nyimpen ing komputer ing format video sing dipengini, utawa ngekspor kanggo pamuter media hotspot kanggo seneng ing Go. Malah kobong iku kanggo DVD uga bisa nganggo iki Lightworks kabeh-ing-siji kanggo Mac.

Lightworks for Mac

Video editing liyane linuwih: Power Tool
Iku worth kanggo sebutno sing Lightworks Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) alternatif uga designs a "Power Tool". Mungkin sampeyan wis ngeweruhi saka gambar ndhuwur. Klik-tengen video banjur pilih "Power Tool" kanggo ngakses dialog. Kene, Tilt-Shift bisa ndandani pemandangan menyang donya miniatur, Mosaic mbantu kanggo nyeleh pixilation ing wilayah sing arep kanggo ndhelikake pamirso, Face Off ngijini sampeyan kanggo ngganti pasuryan karo tutup lucu lan Artful kanggo nggawe fun.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top