Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Priksa Video Cilik

Carane Priksa Video Cilik

Ukuran amba video bisa njupuk munggah kakehan papan komputer utawa piranti etc. Uga, file video amba biasane kegedhen pas ing DVD standar, kegedhen kanggo ngunggah menyang YouTube kaya lan MySpace, kegedhen email , and so on. Ing tembung, video sing kegedhen bisa nimbulaké persil saka alangan. Ing kasus iki, sampeyan bisa uga pengin nggawe video cilik.

Kanggo nggawe file video cilik, Mudhunake resolusi video cara paling efektif lan gampang. Utawa sampeyan bisa ngowahi video amba kanggo format sing wis ukuran cilik kaya file. Liyane cara efektif kanggo Cut mati klip video bayangan video amba, yen seneng.

Sampeyan bisa nindakake kabeh iku ing editing video alat- cerdas Wondershare Filmora ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe ukuran video cilik dening ngurangi resolusi video, tingkat dicokot, pigura tingkat, uga nindakake format kaya file utawa nglereni mati sawetara klip rasah yen seneng. Paling Jahwéh, app iki nduweni kemampuan kanggo nggawe video cilik nalika ngramut kualitas visual lan pamirengan relatif dhuwur.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tuduhna video album Pangguna

Kanggo mbukak salah siji saka video wanted kanggo app iki, ana rong cara kanggo nindakaken. Siji kanggo pencet "Impor" tombol ing ndhuwur-ngiwa kanggo ngimpor file video lokal. Ing liyane langsung seret video saka komputer menyang album app iki. Sawise file video wis kadhaptar ing album app iki, terus seret saka album kanggo timeline ing ngisor.

 make a video smaller

Ing kasunyatan, cara sing paling langsung Cut dawa video. Dadi yen sampeyan kudu Cut mati sawetara klip rasah saka file video, mung tindakake langkah 2 apa iku. Yen ora, langsung skip to langkah 3.

2 (Opsional) Cut mati sawetara klip rasah

Klik video ing Timeline, seret ndhuwur King Indikator abang kanggo posisi wae video, pencet "Scissor" tombol kanggo Cut iku. Baleni operasi kanggo Cut video menyang macem-macem klip. Banjur klik tengen klip video bayangan lan pilih "Busak" pilihan.

 make a video smaller

3 Priksa video cilik

Mencet "Nggawe" tombol ing sisih tengen kanggo pop munggah output jendhela app iki. Banjur, klik tab Format. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi video kanggo format video Highly teken kaya file etc, sampeyan bisa milih file. Utawa mung pilih format video asli minangka format output. Sabanjure, sampeyan bisa nggawe video cilik dening Mudhunake resolusi video sawijining, pigura Rate utawa tingkat dicokot. Pencèten tombol triangle, macem-macem pilihan video bakal katon, kayata résolusi, pigura tingkat, tingkat dicokot, ngodhe, etc. Setel resolusi video kanggo Nilai cilik. Ora cukup cilik? Ok, sampeyan uga bisa murah tingkat pigura lan tingkat dicokot kanggo nggawe ukuran video cilik.

 make a video smaller

Punika guide video:


Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top