Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > HD Video Editor: Carane Edit HD (High Definition) Videos

HD Video Editor: Carane Edit HD (High Definition) Videos

Bubar aku tuku kamera Video High Definition - Sony HDR-SR11. I need a alat piranti lunak khusus kanggo muter & sunting dawane saka kamera. Sembarang saran?

Yen kaya konsumen sing wis bubar dituku HD (dhuwur-definisi) camcorder, sampeyan bisa wis pinanggih sawetara kangelan nyunting file video HD, amarga pribadi editing akeh video ora ndhukung editing HD video.

Kanggo mbantu ngatasi masalah HD editing video, Aku nyaranake Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) (utawa Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Iku durung gampang nggunakake alat editing video profesional kanggo loro Definition lan High Definition video Standard. Nanging ndhukung meh kabeh populer format video, kalebu AVI, H264, FLV, MKV, MP4, m4v, PSP, 3GP, MOV, MPG, MPEG, KABIYESI, DAT, TS, M2TS, WMV lan liyane. Karo, sampeyan bisa ngatur file video HD ngembangaken teks, tarjamahan, music, arepe, watermarks lan efek seni, perangan clip, video Motong lan ukuran pigura potong kasebut. Saiki tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ndeleng carane nyunting video HD.

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor file video HD

Download piranti lunak. Nginstal lan mbukak. Banjur langsung seret lan selehake file video High Definition menyang program utawa klik "Impor" kanggo nemokake lan nambah file video target. Banjur klip video bakal katon ing panel video.

hd video editor

2 Edit video HD

Seret video HD kanggo Timeline. Yen sampeyan diimpor sawetara video, Ngatur maneh urutan lan malah pratinjau wong, mung ing kasus sing arep priksa manawa sampeyan tak file tengen. Banjur klik kaping pindho ing clip target kanggo mbukak panel editing. Kene sampeyan bisa muter, video potong, utawa ngganti efek video lan kacepetan Video bar, ngowahi trek audio audio garis. Kanthi editor video HD, sampeyan uga bisa nambah efek video, trek audio lan subtitle, watermark lan arepe sing kaya. Punika guide rinci carane nyunting video HD.

edit hd video

3 Output video HD anyar

Sawise nyunting video High Definition, klik "Play" lan ndeleng efek nyata-wektu ing jendhela Preview. Nggawe sawetara imbuhan yen seneng. Banjur nggebug "Nggawe" lan milih saka sawetara opsi output: nyimpen macem-macem format (. WMV, AVI, MOV, FLV, MKV, ECT) utawa piranti (iPhone, iPod, Samsung, Galaxy S II, PSP, PS3, Wii, Xbox 360, Zune), langsung nuduhake ing YouTube utawa diobong kanggo DVD. Sawisé iku, klik "Gawe" tombol kanggo nyimpen video HD diowahi.

how to edit hd video

Download Win Version Download Mac Version

Sampeyan ndeleng iku sing gampang diowahi video HD nggunakake iki editor video HD. Saiki download lan nambah tutul liyane pribadhi kanggo sugih urip video!

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top