Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Top 5 Free Video Splitters

Top 5 Free Video Splitters

Yen sampeyan pengin duwe bagean video tartamtu saka berkas gedhe utawa arep Cut bagean tartamtu video, bab sing paling apik kanggo nindakake iku kanggo pamisah video. Saiki, sawetara saka sudhut lunak video Splitter bisa nggawe tugas luwih gampang. Ora ngerti kang siji kanggo milih? Cukup mriksa metu daftaripun dalem saka piranti lunak video sing paling apik kanggo video pisah ing ngisor iki.

  • Free Video Cutter
  • Gampang Video Splitter
  • Avidemux
  • Windows Movie Maker
  • iMovie
  • Recommended: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)
  • Free Video Cutter

    Free Video motong wis Splitter populer video kanggo taun saiki. Program ndhukung sawetara akèhé saka format video, kalebu AVI, FLV, MOV, KABIYESI, MKV, Xvid, Divx, Mp4, MPEG 1/2 lan ngijini sampeyan kanggo Cut lan file video pamisah dadi perangan sing kaya nalika tetep kualitas video apik .

    free video cutter

    Pros:

    • Ndhukung macem-macem format video;
    • Loropaken antarmuka panganggé;
    • Sawetara opsi format output.

    Cons:

    • Kurang ing kwalitas swara;
    • Kurang setelan swara.

    Gampang Video Splitter

    Gampang Video Splitter minangka alat gampang kanggo nggunakake editing video kanggo mbantu pamisah video. Nanging ndhukung macem-macem format, kalebu AVI, MPEG, WMV lan Amandeep singh Mani singh. Sampeyan bisa nggunakake lawa gulung arep persis ing ngendi sing arep video kanggo Cut utawa pamisah video ing interval tartamtu. Iku uga dilengkapi fungsi Processing kumpulan-mode, kang ngijini sampeyan kanggo pamisah saperangan file ing wektu.

    free video splitter

    Pros:

    • Ndhukung Processing kumpulan.

    Cons:

    • Mung nggoleki tuning salah siji pigura ing wektu.

    Avidemux

    Avidemux punika Splitter liyane video free sing bisa digunakake kanggo rampung tugas ngowahi dhasar video kayata nglereni video lan gabung. Iku uga cocog bakal paling format file video sing kalebu AVI, DVD file MPEG kompatibel, MP4, Amandeep singh Mani singh, etc. Kanggo nggunakake program iki mung: sampeyan mung duwe kanggo mindhah kursor lan menehi tandha ing awal video sing bakal pamisah .

    free video splitter

    Pros:

    • Gampang kanggo nggunakake antarmuka;
    • Prasetel migunani kanggo tugas output umum.

    Cons:

    • Kinerja ora banget puas.

    Windows Movie Maker

    Yen sampeyan pangguna Windows, banjur paling freeware video Splitter sing bisa njupuk kauntungan iku Windows Live Movie Maker. Bisa nyedhiyani editing video dhasar kayata trimming, nglereni, nambah teks, musik lan efek. Punika guide bab carane pamisah video nggunakake piranti lunak iki.

    free video splitter

    Pros:

    • Macem-macem opsi editing video;
    • Gampang kanggo nggunakake;
    • Opsi output beda.

    Cons:

    • Tubrukan kathah;
    • Akeh versi beda saka produk padha;
    • Deere minangka bagéan saka Windows OS.

    iMovie

    Ing tangan liyane, yen sampeyan pangguna Mac banjur paling video Splitter punika iMovie ing. Iku uga menehi fungsi editing video prasaja kaya trimming, nambah caption lan teks, efek khusus, lan audio.

    video spliiter

    Pros:

    • Loropaken antarmuka pengguna-;
    • Apik editing audio lan nyenengake Movie Trailer.

    Cons:

    • Ora editing AVCHD native utawa ngimpor langsung;
    • Pre-Processing impor trans-werna bisa dadi wektu-akeh.

    Recommended: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)

    Yen sampeyan arep kanggo ngrampungake tugas ngowahi video liyane linuwih, ing Filmora apa sing perlu. Menehi fungsi prasaja kayata pisah video, gabung, nugel lan puteran uga fitur menarik kalebu intro / kredit, transisi, mlumpat Motong, ngadhepi mati, shift ngiringake lan liyane. Ing sisih ndhuwur, sampeyan bisa enggo bareng video gampang kanggo everyone ing YouTube Facebook, telpon pinter, utawa diobong dhateng DVD. Iki program janjeni sing worth nyoba. Saiki nyoba metu dhewe lan njaluk ngerti prabédan sawijining!

    video editor

    Download Win Version Download Mac Version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top