Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Edit Flip Video

Carane Edit Flip Video

Ana tho diowahi video Flip luwih apik banjur Flipshare? Flipshare iku nggegirisi kanggo ngowahi video, lan Windows Movie Maker bakal ora nglilani kula upload video Flip. Ana wae program luwih metu ana kanggo ngatasi masalah?

-Kevin Smith saka Yahoo Answer

Mungkin sampeyan lagi uga madhep ing alangan padha, nanging sampeyan untung banget nemokake editor video loncat karo muter awak kuat lan intuisi kene: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Alat video iki dadi karya editing kabeh rumit lan wektu-comsuming operasi gampang lan dhasar. Pribadi editing mung teka ing Handy yen sampeyan pengin mbusak metu klip unneeded nalika tetep wong, muter 90 degress clockwise utawa anti-Merkurius, Venus, aplikasi saringan visual Fantastic, volume owah-owahan, swara, nyetel padhange, kontras, lan liyane. Ngisor nuduhake carane sampeyan uga bisa ngowahi lan nambah video loncat karo muter awak ing cara anyar padhang.

Download Win Version Download Mac Version

Ngundhuh lan nginstal software video editing loncat karo muter awak minangka saben sistem operasi. Mbukak sawise instalasi. Ngisor guide njupuk versi windows minangka tuladha.

1 Ngimpor video loncat karo muter awak Panjenengan

Klik "Impor" kanggo mbukak video loncat karo muter awak saka komputer, utawa seret lan selehake menyang Album Anggota kang. Kabeh file diimpor bakal katampil ing gambar cilik ing tray item kiwa lan sampeyan bisa ndeleng ing jendhela layar tengen. Yen perlu, sampeyan bisa klik lambang full-layar kanggo njaluk pengalaman ndeleng luwih apik, lan njupuk jepretan bebas saka favorit diprogram.

How to edit flip video

2 Sunting lan pribadhi klip video loncat karo muter awak

Seret file saka Ulbum Anggota menyang Timeline Video editing:

  • Pribadi editing dhasar: Trim, Potong, Puter, Nyetel Padhang / Kontras / Saturasi, Setel Fast / kacepetan Slow playing, ngganti swara, volume, Jarak, etc Cukup doulce klik clip video kanggo pop munggah panel editing.
  • Nambah video karo efek warni: Seret banjur culake cithakan favorit saka 300+ apik tenan judhul, intros / kridit, arepe lan luwih ngatur kanggo nggawe unik.
  • Editing video linuwih: Seret saperangan gambar / video ing pigura siji video marang Utas liyane saka crita. (Fitur iki mung availble ing versi Windows).

Flip video editing software.

3 Fun editing video (Opsional)

Klik-tengen wae clip loncat karo muter awak ing Timeline lan pilih "Power Tools". Ing jendhela sembul, sampeyan bisa njupuk video kanggo tingkat sabanjuré dening nglamar "Tilt-shift", "Mosaic", "Face-mati", "Ngethok Langsung" kanggo video. Fitur-fitur kasebut iku arang banget migunani kanggo nggawe video khusus lan atraktif.

Editing flip video

4 Simpen lan nuduhake marang titah Panjenengan

Yen sampeyan lagi wareg karo video loncat karo muter awak final, pindhah menyang langkah final kanthi ngeklik "Nggawe" tombol. Ing jendhela output editor video loncat karo muter awak iki, sampeyan duwe sawetara opsi kanggo nyimpen video.

  • Simpen format kanthi kualitas dhuwur: Meh kabeh populer format kasedhiya kanggo Pick munggah, kalebu AVI, MOV, WMV, MKV, MPEG, MP4, etc.
  • Play ing piranti hotspot: Kene, sampeyan bisa nggawe format optimized kanggo iPhone, iPad, Samsung Galaxy, PSP, Xbox, lan liyane kanggo muter maneh karo kinerja sing paling apik.
  • Share menyang YouTube lan Facebook: Priksa YouTube format sing kompatibel kanggo ngunggah langsung saka editor video loncat karo muter awak iki.
  • Diobong video Flip kanggo DVD: Convert video loncat karo muter awak kanggo DVD. media, DVD disk, file ISO image kanggo cozily ndeleng maneh ing TV.

Flip video editing

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top