Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Fast Video Editor: Carane Edit Video ing Way Fast

Video Editor Cepet: Carane Edit Video ing Way Fast

Looking for a editor video cepet cepet nggawe video sampurna saka klip atos kanggo nuduhake? Coba iku rampung. Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ) menehi solusi lengkap kanggo mbangun gelaran profesional-looking lan presentations saka video saben dinten lan gambar. Fitur ngédap kalebu:

  • Ndhukung kabeh format video, audio lan foto sing populèr;
  • Editing video kuat ing Timeline kang menehi kontrol liwat saben pigura;
  • 300+ sumber free saringan visual, tulisan, arepe, efek swara siap kanggo ngematake.
  • Nglamar efek kelangan kaya ngiringake-shift, mozaik, ngethok mlumpat, pasuryan-mati, lan liyane karo klik prasaja.

Ing ngisor iki, Aku bakal njupuk versi Windows minangka conto kanggo nerangake carane nggawe film milutaken cepet lan gampang. Pangguna Mac uga bisa tindakake langkah sing padha, mung priksa manawa sampeyan wis diundhuh versi tengen:

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor video

Miwiti lan pilih rasio aspek "16: 9" utawa "4: 3" kanggo ngetik menyang jendhela utami. Editor video cepet fitur antarmuka banget intuisi, supaya sampeyan bakal njupuk wektu paling kanggo njaluk digunakake kanggo iku. Kanggo ngimpor video, rong cara efektif sing ana:

1) Klik "Impor" kanggo pop munggah jendhela nelusuri pilih file sing arep lan mbukak mau ing kumpulan.
2) Seret lan selehake video saka folder file langsung menyang jendhela utamanipun.

Sawise sampeyan mbukak kabeh file lancar, sampeyan bisa pindho klik klip video kanggo ndeleng ing sisih tengen pratinjau jendhela. Bebas njupuk jepretan pemandangan favorit ing video kanthi ngeklik "Kamera" lambang.

fast video editor software

2 Sunting video irit

Seret lan selehake file media menyang Timeline, lan banjur ndhisiki diowahi video cepet karo kabeh Handy pribadi.

Potong, potong, muter, pamisah

Minangka kapacak ing ngisor iki, kabeh padha pribadi editing video dhasar mung teka ing Handy kanthi ngeklik opsi ing toolbar utawa klik mouse tengen. Sampeyan ora perlu duwe kawruh produksi kirim film, mung Pick alat sing perlu lan aplikasi iku kanggo panggonan. Iku uga menehi jendhela sisih-sisih kanthi-pratinjau, apa kowé weruh apa sing njaluk. Yen ora tengen, batalaken / mbaleni operasi karo ease.

edit video fast

Aplikasi arepe lan efek dening seret lan selehake

Karo cithakan free lengkap teks, intro / kridit, arepe, efek, pips, lan swara kasedhiya, sampeyan bisa Polandia video ing wektu ora. Mung Pick efek favorit, lan banjur seret lan selehake kanggo panggonan sing arep. Yen sampeyan perlu kanggo aplikasi transisi padha antarane kabeh klip, mung klik tengen lan pilih "Aplikasi kanggo kabeh". Banget trep lan cepet, tengen?

fast video maker

3 Share nggawe tengen adoh

Saiki iku wektu kanggo nuduhake mati masterpiece Panjenengan. Karo macem-macem opsi kaca kasedhiya, iku super cepet lan gampang kanggo nerbitaké video online. Klik "Nggawe" kanggo ngakses jendhela output, kene sampeyan bisa:

1. Compress lan upload video menyang YouTube, Facebook, utawa Twitter langsung ing app iki
2. Diobong kanggo DVD disk kanggo distribusi cepet.
3. Simpen ing kabeh populer format kanggo muter karo Windows Media Player utawa QuickTime pamuter ing komputer.
4. Nerjemahake format diatur kanggo pemain genggem kaya iPhone, iPad, Samsung, lan sapiturute lan ngirim menyang langsung.

fast video maker

Mekaten! Saiki download nyoba free ngisor iki kanggo mriksa apa sing bakal bisa kanggo nggawe karo Edo movie cantik cepet iki.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top